Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö, että Nisa Soraya ja Erika Vikman ovat bestiksiä? 80-luvun supertähti rakastaa Suomea!

Nisa Soraya singahti Suomeen Singaporesta ja valloitti kasarilla laulajana. Hänet muistetaan mm. hitistä "Huone 105".

11.4.2020 klo 10:00

All Together Now

Nisa Soraya oli supertähti kasarilla: hän kiersi ahkerasti lavoja, esiintyi tv:ssä ja diskoiskelmästä ”Huone 105” tuli hitti. Kappaleen ovat levyttäneet myöhemmin mm. Eini ja Kikka. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Nisa Soraya on mukana syksyllä alkavassa All Together Now -viihdeohjelmassa, jossa tuomaroi satapäinen joukko viihdemaailman vaikuttajia. Laulajatar tuli Suomeen aikoinaan Markku Aron pyynnöstä ja kiersi Suomea tiukkaan tahtiin erityisesti 80-luvulla. Mitä Soraya arvostaa Suomessa?


- Rauha, kauneus. Mulle Suomi on aina eksoottinen, sillä olen Singaporesta. Saatan marista talvesta, koska olen oppinut suomalaisen tavan, mutta tämä on niin kaunis! Suomesta tulee niin paljon kapellimestareita ja hyviä pianisteja, sillä jos haluaa luoda, tarvitsee sisäänpäin kääntymistä, laulajatar henkäisee.


Sorayalla on kakkoskoti Kanarialla ja hän on pitänyt yhtä plastiikkakirurgi-miehensä kanssa jo lähes kaksikymmentä vuotta. Eikä Nisa Soraya ole todellakaan pitänyt taukoa esiintymisessä, vaikkei ladya ollakaan nähty Suomen tv:ssä. '

'

Kanarialla Soraya keikkailee drag queenien kanssa. Hänen ystäväpiiriinsä kuuluvat myös Kanarian saarilla keikkailevat Danny ja Erika Vikman.


- Aina Dannyn ja Erikan kanssa mennään. Erika on mun bestis!, laulajatar heläyttää.


Nisa Soraya on julkaissut bestiksistä lämminhenkisiä kuvia Instagram-tilillään vuosien varrella.
Kansainväliset ympyrät ovat tuttuja Nisa Sorayalle, mutta mitä hän kaipaa Suomesta?

- Kun tulen takaisin Suomeen, hiljaisuus saa sun ajatukset rauhoittumaan. Täällä sä pystyt luomaan, en halua olla missään muualla. Voin käydä muualla, muttei löydy asumispaikkana parempaa.


Nisa Soraya kuitenkin ihmettelee Suomen tv-tarjontaa.

- Mun missio on tuottaa positiivisuutta, olen luonnoltani tosi iloinen. Tv:ssä on tänä päivänä huono tarjonta ja ihmispilkkaa. Miksi ihmiset haluavat katsoa negatiivisia ohjelmia ja miksi tehdään masentavia sarjoja, kuten Tohtori Paise? Murhaohjelmia on liikaa ja ihmetellään, miksi täällä on niin paljon väkivaltaa….


All Together Now

All Together Now -ohjelman tuomaristossa on satapäinen joukkio. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Positiivinen ja iloinen All Together Now Suomi Nelosella lauantaisin.


Katso ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Haastattelu tehty 2/2020


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»