Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Tätä on toivottu! Uljas ja rosoinen Babylon Berlin palaa - Dekadenssia, rikoksia, rakkautta...

Babylon Berlin jatkuu vihdoinkin ja vuorossa on 3. kausi.

27.10.2020 klo 7:00

Babylon Berlin

Suurtuotannon pääosissa loistavat Volker Bruch (Gereon Rath) ja Liv Lisa Fries (Charlotte Ritter). Yle KuvapalveluVolker Kutscherin menestyksekkääseen dekkarisarjaan pohjautuva rikosdraamasarja jatkuu vihdoin. Babylon Berlin kutoo yhteen räikeitä rikostapauksia sekä Saksan 1920- ja 30-lukujen poliittisia ja historiallisia tapahtumia. Yksi tv-sarjan päähahmoista on Berliini.


Rohkea ja kokeileva taide-elämä, nouseva poliittinen ääriajattelu, naisten vapautuminen, huumeiden ja hypnoosin käyttö hoitomuotona sekä rikollisuus valtaavat kaupunkia. Sykkivässä metropolissa koetaan ylenpalttista ja nautintoja hakevaa yöelämää, mutta samalla köyhyys ja työttömyys kasvavat.Babylon Berlin

Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) opiskelee ulos köyhyydestä kohti unelma-ammattiaan, joka on poliisi. Yle Kuvapalvelu


Sarjan kolmannella kaudella eletään vuoden 1929 loppupuolta. Maa on luisumassa pörssikriisin myötä yhä syvempään poliittiseen sekasortoon.


Rikoskomisario Gereon Rath saa tutkittavakseen kuuluisalla Babelsbergin elokuvastudiolla tapahtuneen onnettomuuden, joka ei ehkä olekaan sitä, miltä se ensin näytti. Charlotte Ritter opiskelee ahkerasti poliisitutkintoa varten. Ovatko Weimarin tasavallan lopun ajat käsillä?


Babylon Berlin

Rikoskomisario Gereon Rath (Volker Bruch) luovii traumojensa, työn ja arjen välillä. Yle Kuvapalvelu


Saksalaissarja loistaa historiallisena ajankuvana, jossa lavastus, asut, meikit, musiikki ja tarina kietoutuvat yhteen. Lopputulema on rosoinen ja jännittävä. Sarja tarjoilee todellista silmänruokaa pieteetillä rakennettuun 1900-luvun alun suurkaupunkiin ja sen pimeään puoleen.


12 jaksoa. Saksa/Itävalta 2020.


Babylon Berlin Yle TV1 perjantaisin 30.10. klo 22 alkaen

Katso ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Babylon Berlin
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat