Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä on odotettu! Tässä ovat uuden kauden Sohvaperunat - Yksi suosikkipariskunta tekee paluun!

Keväällä 2022 Sohvaperunat eli Sohvikset saa viisi täysin uutta kasvoa ja yksi suosikkipariskunta tekee paluun.

18.2.2022 klo 10:00

Sohvaperunat

Sohviksia: Jorma & Soile, Melike & Fatmire, Hamza & Isabella, Sanna & Pinja ja Jarno & Perttu (sohvalla). Kuva: Pyry Pietiläinen/Yle


Sohvaperunat on todellinen katsojien suosikki! Kultaisella Venlalla parhaana viihdeohjelmana jo viisi kertaa palkitun leppoisan sarjan 13. tuotantokausi alkaa keväällä Ylellä.


Sohvaperunoiden uudella kaudella kokoonpanoon palaavat katsojasuosikit Jarno ja Perttu. Täysin uusia sohvaperunoita tulee mukaan Helsingistä ja Paimiosta. He ovat paimiolaisserkukset Sami ja Werner sekä helsinkiläisystävykset Fatmire ja Melike. Lisäksi kahdelta edelliseltä kaudelta tutun Hamzan seuraksi liittyy hyvä ystävä Isabella.

Sohvaperunat

Jarno ja Perttu, Helsinki. Kuva: Pyry Pietiläinen/Yle


Suorapuheinen helsinkiläispariskunta Jarno ja Perttu tekevät paluun yhdessä koiriensa Benin ja Leon kanssa. Jarno uskaltaa esittää ääneen ne kaikkien huulilla roikkuvat kysymykset ja huomioi nekin nopeat yksityiskohdat, jotka jäävät muilta huomaamatta. Perttu tasoittelee tapansa mukaan myrskyjä ja kyselee välillä myös sohvalla kisailevien koirien mielipidettä asioihin.

Sohvaperunat

Sami ja Werner, Paimio. Kuva: Pyry Pietiläinen/Yle


Paimiosta kotoisin olevat serkukset Sami ja Werner viettävät ahkerasti aikaa toistensa kanssa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Töiden ohella maatilojen hoitaminen ja Samin omistamat alpakat pitävät huolen, ettei kaksikon arjesta puutu vauhtia. Television katselu iltaisin tarjoaakin näille hilpeille serkuksille kaivatun aivot narikkaan -hetken.

Sohvaperunat

Fatmire ja Melike, Helsinki. Kuva: Pyry Pietiläinen/Yle


Iloiset ystävykset Fatmire ja Melike ovat tunteneet toisensa jo useamman vuoden ajan ja viettävät yhdessä melkein kaiken mahdollisen vapaa-aikansa. Nämä energiset mimmit eivät vaivaa päätään liian negatiivisilla asioilla, vaan juhlivat mieluummin ystävien ja perheen kanssa, tekevät tiktokkeja ja katsovat telkkaria. Tämän duon sohvalla nauru raikaa ja välillä saatetaan heittäytyä jopa tyynysotaan.

Sohvaperunat

Hamza ja Isabella, Helsinki. Kuva: Pyry Pietiläinen/Yle


Katsojia jo kaksi kautta ilahduttaneen Hamzan viereen istahtaa tällä kaudella aurinkoinen Isabella. Ystävykset ovat tunteneet toisensa teini-iästä asti ja tottuneet jakamaan elämässä niin ilot kuin surut. Hamza toimii myös kummina Isabellan vuoden ikäiselle tyttärelle. Tv-ohjelmien suhteen kaikkiruokaisen kaksikon sohvalta ei naurua ja energiaa puutu.


Sohvaperunoiden kokoonpanossa nähdään edellä esiteltyjen perunoiden lisäksi pääkaupunkiseudulta Iris ja Monna, Marjo ja Sari, Tom ja Robert, Sanna ja Pinja sekä Omar ja Mika. Riihimäeltä mukana jatkavat Jani ja Simo.


Tampereella tv-tarjontaa kommentoivat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Kajaania edustavat Kati ja Mari ja Oulua Asta ja Katariina, Kaarina ja Sinikka sekä Jani, Linda, Samuel ja Daniel.


Turkulaisia sohvaperunoita kaudella 13 ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Myös hämeenlinnalaiset Juha ja Markus, parolalaiset Mici ja Maikki, lohjalaiset Eila ja Minna, nousiaislaiset Tanja ja Sannis nähdään ruudussa, kuten myös rovaniemeläiset Jorma ja Soile.


Sohvaperunat Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 4.3. alkaen perjantaisin klo 21.00. Edelliskauden Best of -koostejakso nähdään 25.2.


Katso tv-ohjelmien lähetysajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»