Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä on odotettu! Maarit Tastula palaa TV:seen - Tästä on kyse uudessa tv-sarjassa

Maarit Tastula lähtee etsimään toisenlaista Suomea uudessa Tastula - toista maata -ohjelmassa.

27.11.2022 klo 10:00

Tastula - toista maata

Maarit Tastula on toimittaja, jonka haastatteluohjelmat ovat olleet tv:ssä erittäin suosittuja. Harri Hinkka / YleToimittaja Maarit Tastula on nähty haastatteluohjelmissa, kuten Flinkkilä & Tastula, Yhdenillan pysäkki, Punainen lanka ja Seitsemäs taivas. Nyt Tastula lähtee etsimään toisenlaista Suomea. Hän kulkee idästä länteen ja etelästä pohjoiseen: Nilsiään, Inariin, Lopelle, Savonlinnaan ja Kokkolaan.


Tastula keskustelee pyhästä ja pahasta. Hän tutkii erilaisten ihmisten tapoja selviytyä kokemistaan vastoinkäymisistä. Tastula etsii vastausta kysymykseen, mikä on elämän ja kuoleman punainen lanka? Onko ihmisen osa olla pala dinosaurusten energiaa vai onko kuolema sittenkin pelkkä välietappi siirryttäessä toiseen jengiin?


Tastula - toista maata

Kuva: Harri Hinkka / Yle


Ohjelmasarjan vieraina ovat kirjailija Antti Heikkinen Nilsiästä, porohenkilö Ursula Länsman Inarista, toimittaja Outi Airola perheineen Kokkolan Ykspihlajasta, karja-alan yrittäjät Mikko Ranta-Huitti ja Hannu Huitti Lopelta sekä haudankaivaja, ite-taiteilija Marko Ruuskanen Savonlinnasta.


Käsikirjoitus ja ohjaus Maarit Tastula. Kuvaussuunnittelija Harri Lehtikevari.


Tastula - toista maata Yle TV1 alkaen 4.12. klo 18.45 ja Yle Areena

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat