Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä ei nähty tv:ssä! Waltteri Torikka ja Kia-ope kaatuivat pahasti kenraalissa - Tämä oli syypää!

Waltteri Torikalle ja Kia Lehmuskoskelle kävi onnettomuus Tanssii Tähtien Kanssa -kenraaliharjoituksissa.

5.10.2021 klo 9:05

Tanssikupla

Waltteri Torikka ja opettaja Kia Lehmuskoski. Kuva: KKM


Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa sattuu ja tapahtuu kulissien takana. Yhden jakson kenraalissa oopperalaulaja Waltteri Torikka ja opettaja Kia Lehmuskoski ottivat lähikosketusta parkettiin.


Kia Lehmuskoski oli pukeutunut näyttävään siniseen, pitkälahkeiseen haalariasuun. Pari tanssiessa quickstepiä, housun lahje jäi kiinni Kia-opettajan kengän korkoon. Ensin tantereeseen kaatui Kia ja Waltteri seurasi.


Tanssipari rymähti lattiaan ja jäi hölmistyneenä istumaan hetkeksi Kian pitäessä polveaan, johon oli sattunut rytäkässä.


Waltteri ja Kia ovat tanssineet TTK:ssa erinomaisesti, tässä rumban pyörteissä. Kuva Tanssii Tähtien Kanssa Instagramista:Suuremmilta vammoilta onneksi vältyttiin, mutta tokihan tällainen jättää jälkensä ja omat pelkonsa itse esitykseen. Pari sai tuomareilta tukea ja kehotuksen lyhentää housujen lahkeita. Rytäkkä oli melkoinen ja Kia Lehmuskoski huokaili kulisseissa:

-Mä vaan pelästyin tosi paljon.


Jotta livelähetyksestä selvittäisiin kunnialla, Kian lahkeita lyhennettiin reilusti. TV:n suorassa lähetyksessä nähtiinkin säteilevä tanssipari, jonka quickstep oli vauhdikas ja peloton. He saivat tuomareilta Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen ansaitusti kympit.


Tässä tanssiparin taidon näytettä Tanssii Tähtien Kanssa Instagramista:Kaatumisen uutisoi Tanssikupla-ohjelma.


Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»