Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä ei nähty tv:ssä: Bileilta koitui kohtaloksi? Ensitreffit Tilda haki ammattiapua: "Minua on..."

MTV Uutiset kertoi Ensitreffit alttarilla 2.0 -realitystä tutun Tildan kuulumiset.

8.2.2023 klo 10:00

Ensitreffit alttarilla 2.0

Tilda asuu ja työskentelee Helsingissä parturi-kampaajana. Vapaa-ajallaan Tilda ei paljoa paikalleen jää, vaan viettää monia viikonloppujaan koiranäyttelyissä koirahandlerin hommissa. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa ainoana parina yhteistä matkaansa päättivät jatkaa Tilda ja Rene. Kaikki ei tällä parilla mennyt kuitenkaan kuin strömsössä. Rene alkoi seurustella samassa realityssä sulhoa etsineen Emman kanssa.


Tilda kertoi MTV Uutisille oman näkemyksensä tapahtuneesta. Hän kertoi, että ohjelman varsinaisten kuvausten jälkeen hän ja Rene pohtivat yhdessä, miten he jatkavat suhteessa eteenpäin. Tilda eli siinä uskossa, että kaksikko ottaa alkuun pari viikkoa omaa aikaa ja sen jälkeen katsotaan tilannetta.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Rene kuvailee unelmakumppaniaan meneväksi ja iloiseksi naiseksi, joka on avoin ja toisia kunnioittava. Rene kuvailee itseään rennoksi tyypiksi, joten hän toivoo samaa myös tulevalta puolisoltaan. Kuva: MTV3


Tilda sai tietää Renen ja Emman suhteesta sattumalta. Hän ja Emma asuivat tuolloin samassa kerrostalossa eri asunnoissa. Noin viikko varsinaisten kuvausten päätyttyä Tilda törmäsi hänen ja Emman kotitalon pihalla Reneen.

-Vähän ihmettelin, että mitä hän teki siinä, koska en tiennyt, että hänellä asuisi ketään kavereita siellä. Hetkeksi jäin siihen juttelemaan, ja sitten aika nopeasti laskin 1+1 ja tajusin, että hän odottaa Emmaa, Tilda muistelee MTV:lle.


Asia tuli Tildalle täytenä yllätyksenä. Hän laittoi Emmalle viestiä vielä samana iltana. He tapasivat muutamaa päivää myöhemmin.

-Koko ajan sanoin heille, ettei minulla ole mitään sitä vastaan, että heistä on tullut pariskunta. Mutta sitten kun keskustelimme ja kävi ilmi, että heidän suhteensa on alkanut jo kuvausten aikana, niin otin sen tosi raskaasti.

-Minulla oli sellainen olo, että minua on vedätetty ja johdettu harhaan. Ajattelin, että Emma on ystäväni, niin minulla oli jollain tavalla petetty olo, Tilda purkaa pettymystään MTV:lle.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Aktiivinen Emma toivoi löytävänsä Ensitreffeissä huumorintajuisen ja menevän kumppanin, joka ei jäisi sohvalle makaamaan, vaan lähtisi tekemään ja kokemaan yhdessä hänen kanssaan. Kuva: MTV3


Jotain viitteitä salasuhteesta oli kuitenkin ollut porukan yhteisenä bileiltana.

-Tajusin yhtenä päivänä, että mehän olimme käyneet (Renen lähtöä) edeltävällä viikolla porukalla ulkona, ja minä olin sinä iltana sanonut Emmalle, että "minusta tuntuu, että Rene yrittää flirttailla sinulle". Epäilen, että (Renen ja Emman suhde) on saanut sieltä juurensa.


Tilda ei vieläkään ymmärrä, miksei tapahtumien kulusta suostuttu keskustelemaan ohjelmassa.

-Koska siinä kohtaa he molemmat olivat jo myöntäneet minulle, että (suhde) on alkanut kuvausten aikana. Sitten kun yhtäkkiä siellä ei kerrottukaan sitä, vaan ruvettiin kiertelemään ja kaartelemaan ja puhumaan asiasta ihan kuin se olisi tapahtunut kuvausten jälkeen, niin menin tosi shokkiin siitä.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Ensitreffit 2.0 tyypit yhteiskuvassa: Jape, Janne, Eino, Emma, Rene, asiantuntijat Heikki Harju ja Essi Vauras, Tiia, Tilda, Petri ja Matti. Vera ei päässyt viimeiselle illalliselle sairastumisen vuoksi. Kuva: MTV3


Tilda kävi noin kuukausi Renen ja Emman suhteen paljastumisen jälkeen purkamassa ajatuksiaan ammattilaisen luona. Nyt hän ajattelee, ettei asia enää kaiverra häntä.

-Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään heitä vastaan. Olemme keskustelleet tästä keskenämme ja olen sanonut, että tehty mikä tehty. Se oli tosi tyhmästi tehty ja huonosti hoidettu, mutta se nyt on mitä se on. Pitää pystyä jatkamaan eteenpäin, Tilda summaa.


Lue lisää: Shokki! Rene tiputti pommin - Salasuhde toisen Ensitreffit-naisen kanssa:"Meillä on intohimoinen..."


Lue lisää: Oho! Ensitreffit Janne pettyi Eino-sulhoon - Henkilökohtainen kutsu ei kiinnostanut: "Ei tästä..."


Lue lisää: Ensitreffit Vera tykittää seksipuheilla - Matti antaa takaisin: "Kyllähän se munakin sitten aina..."


Ensitreffit alttarilla 2.0 Avalla ja MTV Katsomossa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»