Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

"Tässä otan ulkomaanpuhelua..." Vappu Pimiä ja Marja Hintikka lupaavat joka viikko super-vieraita!

Uusi Vappu ja Marja Live alkaa. Katso ensimmäisen jakson vieraskattaus!

5.2.2019 klo 7:00

Vappu ja Marja Live

Pimiä ja Hintikka tekevät ekaa kertaa yhdessä suoraa keskusteluohjelmaa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi.


Vappu Pimiän ja Marja Hintikan uusi, suorana lähetyksenä telkkarista tuleva talkshow lupaa jotain ennennäkemätöntä. Pimiän ja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Juontajat pistävät itsensä likoon myös erilaisissa haasteissa, joita he viikoittain kohtaavat. Näiltä naisilta ei mene sanat solmuun, eikä suu mutruun, kun he ruotivat päivänpolttavia aiheita keskiviikon suorassa lähetyksessä.


Pimiällä ja Hintikalla on keskenään hyvä tuntuma, kumman pokka pettää helpommin.

-Jos mun pitäisi lyödä vetoa, että kummalla meistä pettää pokka ekana, niin pistäisin panokset itseeni, Vappu Pimiä veikkaa.

-Olen itse asiassa aika hyvä pokkakisassa, joten uskon, että Vappu kyllä repeää nauruun ensimmäisenä meistä kahdesta, Marja Hintikka komppaa.

Vappu ja Marja Live

Vappu Pimiä on monessa mukana ja hänet on nähty vuoden sisällä mm. Maajussille morsian ja Suhdesoppa tv-sarjoissa. Kuva: MTV3.


Naiset ovat vilpittömän innoissaan yhteistyöstään ja he ovat käärineet hihansa saadakseen mukaan nimekkäitä vieraita.

-Tässä otan ulkomaanpuhelua seuraavaksi erään hyvinkin tunnetun henkilön vieraaksi saamiseksi. Että niin sanotusti kädet savessa ja täydellä sydämellä tätä tehdään, Pimiä kertoo.

-Meillä on todellinen dream team tässä ohjelmassa. Saan tehdä Vapun kanssa yhdessä ja me päästään tosiaan paljon vaikuttamaan vieraisiin, kun niitä itse henkilökohtaisesti pyydämme ohjelmaan. Ja on mahtavaa palata Pöllölaaksoon, sieltä kaikki urani osalta kuitenkin alkoi vuonna -95, kun Tauno Äijälä palkkasi minut MTV:n ruututoimitukseen kesätöihin, Hintikka kertoo.


Vappu ja Marja Live

Marja Hintikka on toimittaja ja juontaja sekä tunnettu mm. Marja Hintikka live -tv-ohjelmastaan. Hän myös tanssi viime kaudella Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Kuva: MTV3.


Vieraiksi ensimmäiseen liveen ovat tulossa mm. Samu Haber, Petteri Orpo sekä Maajussille morsian -sarjassa syntynyt naispariskunta. Taksvärkki-inserteissä nähdään lisäksi Kaisa Liski ja Jethro Rostedt.

Lähde: MTV3


Vappu ja Marja Live starttaa AVAlla ke 6.2. klo 21. Ensimmäinen jakso katsottavissa samanaikaisesti myös MTV3:lla.

Katso tarkat Vappu ja Marja Live -ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»