Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Tässä on harvoin nähty Naomi-tytär - Tarja Turunen perheineen asuu (ja kokkaa) nyt Espanjassa

Hansin matkassa -ohjelmassa vieraillaan Tarja Turusen luona Espanjan Aurinkorannikolla. Ohjelmassa mukana myös harvoin julkisuudessa nähty Turusen ja Marcelo Cabulin Naomi-tytär.

6.4.2020 klo 7:30

Hansin matkassa

Tarja Turunen ja Hans Välimäki rock-elkeissä. Kuva: NelonenTarja Turunen-Cabuli omaa vahvat juuret Suomessa, hän on Kiteellä syntynyt. Turunen nousi maailmanmaineeseen Nightwish-yhtyeen solistina yhdistäen heavy musiikin ja oopperan.


Turunen on naimisissa argentiinalaisen Marcelo Cabulin kanssa ja heillä on tytär Naomi. Myös Naomissa on laulaja-ainesta ja hän on esiintynyt äitinsä kanssa. Tarja Turunen on muuttanut perheineen Argentiinasta Espanjan Aurinkorannikolle, jossa he asuvat tätä nykyä. Tarja Turunen on menestyvä sooloartisti ja erityisen suosittu hän on Latinalaisessa Amerikassa.Hansin matkassa

Naomi Cabuli Turunen täyttää syksyllä 8-vuotta. Kuva: Nelonen


Hansin matkassa -jaksossa pääsemme aurinkoiseen Espanjaan, jossa Hans valmistaa ruokaa yhdessä Turusen kanssa. Kokkaussessio ei ole ensimmäinen, sillä tämä pari on kokannut yhdessä jo sarjan aiemmalla kaudella Argentiinassa.


Kuvausryhmä pääsee kokkailemaan Turunen-Cabulin omaan keittiöön ja meno on letkeää. Mukana keittiössä häärää myös suloinen Naomi-tytär.Hansin matkassa

Tarja Turunen ja Hans Välimäki Välimeren rannalla. Kuva: Nelonen


Hansin matkassa Nelosella ti klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat