Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Talent Suomi Krista Siegfrids heitettiin ulos baarista - Oma “talentti” ei ollut sisäsiistiä lajia

Krista Siegfrieds on Talent Suomi -tuomari, jonka oma esiintymishalu lähti jo pienenä käsistä.

15.2.2020 klo 10:00

Talent Suomi

Krista Siegfrids on mm. edustanut Suomea Euroviisuissa, kappale oli ”Marry Me . Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiKrista Siegfrids osaa laulaa, tanssia ja esiintyä. Onko sinulla jotain salattuja talentteja, joista emme tiedä?

- Mä osaan yhden tempun, mutta tarvitsen mun isosiskon siihen. Seison hänen hartioillaan, hän ottaa mua kädestä kiinni ja hyppään voltin alas. Me tehtiin se kerran baarissa, mutta meidät heitettiin ulos sieltä!, Siegfrids kertoo hekottaen.


- Haluaisin osata tehdä noita flippejä vielä, kun olen Jorman (Uotinen) ikäinen. Sitten mä menen Talentin lavalle!


Talent Suomi

Krista Siegfrids elää mukana Talentin esityksissä. Kuva: MTV3


Talent-ohjelmassa nähdään esityksiä agilitystä moottorisaha-jonglöörauksen kautta tanssiviin ikämiehiin. Kuinka hankala on arvioida erilaisia esityksiä?

- Onhan se vaikea arvioida, kun ne tekee sellaisia asioita, joita mä en yhtään osaa. Mutta mä menen vaan fiiliksen mukaan, mitä sydän sanoo: viihdyttääkö tämä, onko se hauska, koskettaako se, Siegfrids pohtii.


- Se yllätti, että nähtiin paljon muuta kuin laulua ja tanssia. Siellä on sellaisia esityksiä, jotka olisivat pärjänneet vaikka Jenkeissä, aivan megakykyjä, artisti hehkuttaa.


Talent Suomi

Talent Suomi -tuomareina Ernest Lawson, Krista Siegfrids, Jorma Uotinen ja HP Parviainen, juontajana Mikko Leppilampi. Kuva: MTV3


Krista Siegfrids on valovoimainen esiintyjä, joka todellakin näyttää viihtyvän lavalla. Onko sulla ollut pienestä pitäen halu esiintyä?

- Megapienestä asti! Kun olin ehkä 4-vuotta, niin meillä oli vieraita kotona. Pukeuduin, laitoin musat pyörimään ja halusin esiintyä koko ajan. Vanhempien piti jo sanoa, että “okei Krista, nyt on tauko, me ei jakseta kuunnella sua koko ajan”.


- Koulussa jos oli joku mahdollisuus tai laulukilpailu, halusin aina esiintyä. Oli tanssia tai näytelmää, halusin aina lavalle. Esiintyminen oli jo silloin osa minua.


Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat