Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tähdet, tähdet Hanna Kinnunen näpäyttää netin arvostelevia "peroja" ja "pirkkoja": "Ei yhdenkään..."

Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -semifinaalissa.

22.5.2024 klo 7:00

Tähdet, tähdet

Hanna Kinnunen on Aito Iskelmä -radiokanavan juontaja ja Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä. Kuva: Suomi24 Viihde


Hanna Kinnunen on laulanut, esiintynyt ja heittäytynyt täysillä Tähdet, tähdet -kisaan. Kerta toisensa jälkeen on nähty taitavaa tulkintaa genrestä riippumatta. Tämä viestinnän maisteri ajatteli nuorena, että hänestä tulee artisti isolla A:lla ja sen olemme ohjelmassa nähneet.


Nyt Kinnunen on jakanut ajatuksiaan viime sunnuntain kesäbiisistä ja tulevasta jaksosta somessa. Samalla hän antaa piupaut arvostelijoilleen.


Kinnunen aloittaa Instagram-tilillään maanantaina 20.5.2024 näin:

-Kesä ja tanssiminen kuuluu tiukasti yhteen. Siksi valitsin eiliseen Tähdet tähdet -kesäjaksoon ikihuipun Sata kesä tuhat yötä -klassikon. Bändi ruuvasi siitä vielä ihanan diskoversion, jota rakastin. Mun silmissä oli noin 600 grammaa glitteriä ja hiuksissa 3 kiloa kiehkuroita. Rakastin.


Juttu jatkuu kuvien jälkeen ->


Hanna Kinnunen jakoi kuvia Tähdet, tähdet -kesäjakson tyylistään somessa. Muah: @laurarantaniemi Style: @annettenathaliet @jeminastyling. Selaa painamalla nuolta, kuvat lainattu Hanna Kinnusen Instagram-tililtä:Näyttelijä ja laulaja paljastaa tulevasta semifinaalijaksosta ja esittämästään biisistä:

-Selvitin tieni ensi perjantain semifinaaliin, jossa meitä on jäljellä enää neljä. Seuraavan jakson teemana on soul. Otin sellaisen biisin, johon ei yhdenkään nettikeskustelu Peran tai Pirkon mielestä pitäisi ”keskinkertainen suomalaismamma” tarttua. Minäpä tartuin.


-Jännittää aivan perhanasti lopputulos. Eniten koko kisassa. Ja nyt on sellanen fiilis, että perjantai: tule äkkiä ja yhtäaikaa älä tulekaan, Kinnunen kirjoittaa.Tähdet, tähdet

Hanna Kinnunen eläytyy diskopallon katveessa Sata kesä tuhat yötä -biisiin Tähdet, tähdet -kisassa. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


Lue myös: Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos…"


Lue myös: Oi, mikä upea luksusmökki! Hanna Kinnunen avaa ovet Lapin huvilalle - Katso kuvat tästä!


Lue myös: Ovatko tv-katsojat tähän tyytyväisiä? Tähdet, tähdet finaalijakso tulossa - Lue tästä, mitä luvassa!


Tähdet, tähdet pe ja su klo 19.30 Nelonen ja Ruutu

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»