Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suvi Teräsniska paljastaa: "Olen salaa haaveillut..." - Jakoi veikeän Tähdet, tähdet -poseerauskuvan

Suvi Teräsniska on mukana Tähdet, tähdet 2020 -viihdeohjelmassa ensi elokuussa.

3.7.2020 klo 10:00

Tähdet, tähdet 2020

Suvi Teräsniska. Kuva: Nelonen / Mojo Erämetsä


Suvi Teräsniska tuli ja otti paikkansa iskelmätaivaalla 2000-luvun alkupuolella. Teräsniskan tulkinnat ovat osuneet suoraan kansamme kaihoisaan mieleen. Artisti on uransa aikana saanut useita tunnustuksia Emma-pystistä Kullervo Linna -palkintoon ja Iskelmä-Finlandiaan.


Teräsniskan ura lähti käyntiin, kun hän otti v. 2006 yhteyttä Yö-yhtyeen Olli Lindholmiin. Päättäväinen nainen halusi Yöhön taustalaulajaksi. Loppu on historiaa.


Nyt suosikkiartisti on mukana uudella Tähdet, tähdet 2020 -kaudella. Suvi Teräsniska kertoo tunnelmistaan Nelosen tiedotteessa.


-Olen salaa haaveillut mahdollisuudesta päästä osallistumaan tällaiseen ohjelmaan. Tää on varmasti matka, mikä tuo mulle paljon uutta, ja varmaan osa niistä asioista myös jää elämään.


Artisti Teräsniska on jakanut Instagram-tilillään veikeän kuvan, jossa tulevan Tähdet, tähdet 2020 -artistit poseeraavat teema-asuissa. Leo Stillmanilla ja HesaÄijällä on upea 70-luvun look, Hanna Pakarisella Culture Clubin Boy George -tyyppistä ilmettä.Tähdet, tähdet 2020 -kisassa ovat mukana Suvi Teräsniskan lisäksi Tommi Läntinen, Mikko Harju, ABREU, Konsta Hietanen, Hanna Pakarinen, Leo Stillman, Pandora, HesaÄijä ja Katri Ylander.


Artistien suoriutumista ruotii vakiotuomaristo, johon kuuluvat Anni Hautala ja Mikko Kuustonen. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.Suorat Tähdet, tähdet 2020 -lähetykset alkavat Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 16.8.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»