Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suurin pudottaja ja hätkähdyttävä drag Jayden Mars: "Kuntoarvio itsestäni on kurvikas ja uhkea!"

Aarni Mikkola eli drag-artisti ja meikkitaiteilija Jayden Mars on mukana Suurin pudottaja Suomi -tv-sarjassa.

23.10.2020 klo 7:08

Suurin pudottaja Suomi

Jayden Mars (Aarni Mikkola) on mm. vuoden 2016 Helsinki Drag Battle -kisan voittaja. Kuva: Atte Malaska/NelonenJayden Mars eli Aarni Mikkola on 27-vuotias drag-artisti ja meikkitaiteilija. Hän on tuttu näky Suomen eturivin artistien musiikkivideoilla sekä taustajoukoissa. Nyt Mikkola haluaa pudottaa painoaan Suurin Pudottaja Suomi -tv-sarjassa.


Mikkola kertoo Ruutu-videolla tavoitteistaan.

-Mun päätavoitteet tällä reissulla tulevat ehdottomasti olemaan, että mä löydän ensinnäkin ilon uudestaan liikunnasta. Mä oon tehnyt jo yhden painonpudotusmatkan, mutta sitten kun mä muutin Helsinkiin ja aloitin koko mun elämän freelancerinä, niin se meni päin mössöä ja kaikki tuli takaisin. Ilo liikunnasta, elämäntapojen muutos ja oikean ruokavalion löytäminen.


-Nyt haetaan pitäaikaista elämäntapojen muutosta, ei mitään nopeaa painonpudotusta, joten olen kaikelle avoin ja otan kaiken vastaan, mitä tarjotaan.


Suurin pudottaja Suomi

Jayden Mars on näyttävä näky. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Nelosen tiedotteessa Aarni Mikkola kertoo, että hänelle vaikeinta painonpudottamisessa on hektisen keikkatyön sovittaminen terveellisiin elämäntapoihin ja etenkin liikuntaan. Hän sanoo tarvitsevansa itsestään nyt henkisen niskalenkin onnistuakseen.


Mikkola toivoo pääsevänsä tavoitteisiinsa Suurin pudottaja Suomen tarjoaman upean ryhmähengen avulla.

-Haluan saada oman pirteämmän itseni vuodelta 2012 takaisin! Kuntoarvio itsestäni on kurvikas ja uhkea, Mikkola hehkuttaa.


Suurin pudottaja Suomi

Aarni Mikkola, Janni Hussi ja Aki Manninen ensimmäisessä haastetehtävässä, taustalla Mika Pohjonen. Kuva: Jere Ruottu/Nelonen


Suurin pudottaja Suomi Nelosella to klo 20

Katso kaikki ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat