Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suomen kaunein koti Hanna Sumari: "Kyllä koronavuosi on varmasti vaikuttanut siihen, että..."

Hanna Sumari, Tero Pennanen ja Sini Rainio avaavat jälleen 30 kotiovea etsiessään Suomen kauneinta kotia.

29.8.2021 klo 8:00

Suomen kaunein koti

Tero Pennanen, Hanna Sumari ja Sini Raunio jatkavat Suomen kaunein koti -tuomareina. Kuva: MTV3


Tällä kaudella Suomen kauneimmassa kodissa nähdään mm. upeita historiaa huokuvia koteja kaupungissa ja maalaismaisemissa. Vastapainona vieraillaan juuri valmistuneissa, moderneissa kodeissa, joiden suunnittelusta ovat vastanneet asukkaat itse omien tarpeidensa pohjalta.Tuomarit Hanna Sumari, Tero Pennanen ja Sini Raunio matkaavat ympäri Suomen etelästä itään, länteen ja Pohjois-Pohjanmaalle. Joka jaksossa he vierailevat kolmessa kodissa, joista äänestävät yhden finaaliin.


Lopuksi kymmenen finalistikodin joukosta katsojat saavat äänestää vuoden kauneimman kodin. Voittajakodin asukkaille on luvassa 10 000 euron rahapalkinto omien sisustushaaveiden toteuttamiseen.

Suomen kaunein koti

Hanna Sumari on pitkän linjan tv-toimittaja. Kuva: MTV3


Tuomarikolmikko lähti innokkain mielin uuteen, 30 uuden kotioven avaaminen on aina jännittävä ja ilahduttava asia. Tuomareiden mielestä kodeissa näkyy yksi yhteinen piirre, korona-aika. Se näkyy niin käytännön asioissa, kuten työpisteiden ilmestymisenä kuin sisustuksellisissa asioissa.


-Kyllä koronavuosi on varmasti vaikuttanut siihen, että meillä on ohjelmassa niin loistava kattaus. On ollut aikaa katsoa asioita "sillä silmällä" ja myös aikaa tehdä asioille jotakin, Hanna Sumari sanoo MTV:n tiedotteessa.


Suomen kaunein koti

Kauden avausjaksossa matkataan mm. Kokemäelle kotiin, jossa ilahduttavat keltaiset yksityiskohdat. Kuva: MTV3


Uusi kausi aloitetaan jaksolla, jossa tutustutaan kolmeen ihastuttavaan ja keskenään hyvin erilaiseen rintamamiestaloon Espoossa, Helsingissä ja Kokemäellä.


Helsingin Vartiokylässä päästään persoonallisesti ja rennolla otteella sisustettuun siniseen puutaloon. Espoon Kattilalaaksosta löydetään kauniin laajennuksen kokenut, raikkaan vaaleasti sisustettu koti. Kokemäen rintamamiestalossa silmää ihastuttaa pirskahtelevan keltainen sisustus.


Suomen kaunein koti alkaa ti 31.8. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus).

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat