Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suomalaisjulkkikset Esko Kovero, Mikko Kuustonen jne. paljastavat - Tähän tosi-tv-ohjelmaan lähtisin

Television suosituin ohjelmaformaatti tuntuu olevan tällä hetkellä reality eli tosi-tv. Kysyimme Suomen tv-julkkiksilta, millaiseen realityyn voisi lähteä mukaan.

3.4.2020 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Mikko Kuustonen, kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Muusikko ja juontaja Mikko Kuustonen ei ole vielä lähtenyt mukaan tosi-tv-ohjelmiin. Miten on, lähtisikö Kimpassa ja SuomiLOVEsta tuttu mies mukaan intiimiin ohjelmaformaattiin?

- Mua on pyydetty Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan useampana vuotena, mutta en ole kokenut sitä omakseni tai mulla ei ole vain ollut pokkaa siihen. Olen ollut Vain elämää -ohjelmassa, jota voidaan kutsua tosi-tv:ksi.


- Jos formaattiin mahtuu oikeasti keskustelua ja puhetta, niin se on mielenkiintoinen. Se riippuu tosi paljon siitä, millaisia ihmisiä on ympärillä. Kisailut ja visailut ei kylläkään kiinnosta, Kuustonen pohtii.Tanssii Tähtien Kanssa

Esko Kovero, kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Salatut elämät on pitänyt pintansa kovassa tv-kisassa, mutta kovan vastuksen katsojaluvuissa antavat tosi-tv-ohjelmat. Nämä reality-sarjat ovat tämän päivän suosittu tv-formaatti. Näyttelijä Esko Kovero ei lämpene esim. Selviytyjät-tosi-tv-ohjelmaan lähtemisestä, mutta joku voisi kiinnostaakin.


- Voi kuolisin sinne (Selviytyjiin), Medi-Heli saisi olla koko ajan vieressä pörräämässä! Mutta jos kalastukseen tai vanhoihin autoihin liittyvä tosi-tv-sarja alkaisi, niin olisin todella kiinnostunut!, näyttelijä heittää. Eikä ihme, sillä Koverolla on isänsä vanha Kupla-Volkkari vm. 1965, jolla mies ajelee kesäisin.


Tanssii Tähtien Kanssa

Marja Hintikka, kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Marja Hintikka on ollut itsekin lähes realityssa, sillä hän tanssi Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Miten on, lähtisitkö itse tosi-tv-ohjelmaan mukaan?

- Mua kiehtoo joku Selviytyjät-formaatti, mutta tuskin uskaltaisin ikinä lähteä. Se on niin hurjaa. Ehkä sitä vähän haluaa suojella itseään, kun tekee niin näkyvästi töitä, että olisi joku alue, jota ei avaa. Toki teen sosiaalista mediaa paljon ja näytän meidän arjesta aidosti asioita ja kuvaan sotkukasoja. Itse tykkään näyttää todellisuutta. Ehkä voisin lähteä, jos löytyisi sopiva formaatti. En ehkä lähtisi Temppareihin, ja tuskin Ile lähtisi Temppareihin!, Hintikka viittaa mieheensä Ilkka Ile Uusivuoreen.Tanssii Tähtien Kanssa

Kari Kanala, kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Kari Kanala on periaatteessa myötämielinen realitylle. Yksi reality on kuitenkin aivan vastakkainen Kanalan "Ensitreffti alttarilla" -ohjelmalle, joten se ei olisi pastorin listalla.

- Kyllä mä varmasti johonkin lähtisin. Ehken kuitenkaan Temptation Islandiin. Joskus olen Kuroselle (juontaja Sami Kuronen) sanonut, että se ero meidän ohjelmissa on, että me yritetään yhdistää ja te erottaa.Tanssii Tähtien Kanssa

Olli Herman, kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Muusikko ja Reckless Loven keulakuva Olli Herman on ollut mukana Tanssii Tähtien Kanssa ja Selviytyjät Suomi -tosi-tv-ohjelmissa. Kummassakaan ohjelmassa mies ei päässyt kärkikahinoihin. Onko jotain tosi-tv-formaattia, mihin vielä lähtisit mukaan?

- Tapauskohtaisesti mietin, Herman antaa lyhyen vastauksen.


Haastattelut tehty 1/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»