Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sukusalat julki: Anne Kukkohovi aviorikos, Krista Kosonen murha, Aku Hirviniemi juoppoja pappeja...

Sukuni salat tv-sarja avaa julkkisten sukujen salat - hyvässä ja pahassa.

7.1.2021 klo 12:40

Sukuni salat

Sukuni salat -ohjelmassa tutustutaan mm. Anne Kukkohovin, Krista Kososen ja Aku Hirviniemen sukujen tarinoihin. Kuvat: MTV3, kollaasi photocollage


Nyt on tv:ssä kovan luokan sisältöä. Uutuussarja Sukuni salat vie kymmenen tuttua suomalaista matkalle sukunsa tarinoihin. Historian verhoa raottamalla selviää uutta, ihmeellistä ja jopa järkyttävää edeltäneiden sukupolvien elämästä.


Sarjassa kuljetaan sukulinjaa taaksepäin ja tutustutaan historian tapahtumiin ja siihen, kuinka erilaiset mullistukset ovat vaikuttaneet ihmisten elämän kulkuun ja ratkaisuihin. Jokaisessa jaksossa myös matkustetaan niille tapahtumapaikoille, joilla jakson päähenkilön esi-isät perheineen elivät ja vaikuttivat.


Sukuni salat

Anne Kukkohovin isän biologinen äiti selvisi Annelle vasta isän kuoleman yhteydessä. Isoäiti oli tehnyt aviorikoksen ja jättänyt perheensä aikoinaan. Kuva: MTV3


Matkalle sukunsa menneisyyteen Sukuni salat -ohjelmassa lähtevät Krista Kosonen, Jukka Jalonen, Pete Parkkonen, Suvi Teräsniska, Aku Hirviniemi, Jukka Hildén, Maria Veitola, Anne Kukkohovi, Hjallis Harkimo ja Maria Guzenina. Kaikille päähenkilöille on tehty MyHeritagen DNA-testit, jotka osaltaan ovat auttaneet avaamaan suvun tarinoiden taustoja.


Isoja ja peiteltyjäkin sukujen tarinoita on tiedossa. Muun muassa Krista Kosonen saa kuulla isovanhempiensa tavanneen yhteisen intohimon parissa ja lähisuvun historiasta paljastuu iso järkytys: henkirikos. Aku Hirviniemi tutustuu sukuhistoriansa miehiin, joiden ammatit ovat yllättäen tuttuja Akulle roolihahmojen kautta. Hirviniemen sanoin, suvusta löytyy "juoppoja ja pappeja". Anne Kukkohovin isän biologinen äiti selvisi Annelle vasta isän kuoleman yhteydessä. Isoäiti oli tehnyt aviorikoksen ja jättänyt perheensä.


Sukuni salat

Aku Hirviniemen suvun historiasta löytyy Akun sanoin juoppoja ja pappeja. Kuva: MTV3Sukuni salat

Krista Kosonen saa kuulla, että lähisuvun historiassa on tehty vakava henkirikos. Kuva: MTV3


Sarjan juontaa Marja Hintikka, jonka johdolla sukelletaan niin tuntemattomien isovanhempien tarinoihin kuin yllättävän ylhäisiin sukujuuriinkin.


-Meillä kaikilla on suvuissa salaisuuksia. Ne voivat olla riemastuttavia ja kauniita, tai sitten hyvinkin riipaisevia ja synkkiä. Tässä ohjelmassa on näitä molempia. Sukuni salat menikin kaikista tekemistäni tv-ohjelmista eniten ihon alle. Ohjelman tarinat ovat valtavan isoja ja ne koskettavat päähenkilöitä sydänjuuria myöten. Koin kunnia-asiana, että sain kulkea näiden ihmisten vierellä ja olla läsnä, kun heille paljastui todella suuria omaan identiteettiin vaikuttavia tosiasioita. Se oli järisyttävä, ihan uniikki kokemus. Aistin ja tunsin joka solullani, miten heidän kuva omasta itsestään muuttui niissä hetkissä, Marja Hintikka kertoo MTV:n tiedotteessa.


Sukuni salat

Sukuni salat -ohjelmassa mukana mm. Jukka Jalonen, Suvi Teräsniska, Pete Parkkonen ja Krista Kosonen. Kuva: MTV3


Sukuni salat pohjautuu brittiläiseen menestysformaattiin Who Do You Think You Are?


Sukuni salat MTV3-kanavalla maanantaisin 15.2. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»