Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Shokkiuutinen: Sorjonen-sarjan seuraava kausi onkin viimeinen - Katso, milloin uudet jaksot alkavat

Uudella kaudella kesä on vaihtunut talveen ja Lappeenrannan luminen idylli tarjoaa vastapainoa uusille, synkille rikoksille.

25.6.2019 klo 7:00

Sorjonen

Lena Jaakkola (Anu Sinisalo) ja Kari Sorjonen (Ville Virtanen) rikosten äärellä. Kuva: Yle Kuvapalvelu.Kansainvälisesti menestynyt Nordic noir -sarja Sorjonen palaa. Sarjan fanien pettymykseksi odotettu kolmas kausi on samalla sen viimeinen. Viisi uutta rikosta ja kymmenen uutta jaksoa solmivat päätökseen rikossaagan, joka sai ensiesityksensä Ylellä syksyllä 2016.


Kolmannella kaudella Kari Sorjonen (Ville Virtanen) joutuu henkilökohtaisessa elämässään ja työrintamalla äärimmäisten kokemusten äärelle. Sorjonen saa vastaansa rikollisen, joka vaikuttaa olevan Sorjostakin taitavampi ja älykkäämpi. Luvassa on yllätyksellisiä tapauksia, koskettavia ihmiskohtaloita sekä mutkikkaita rikosjuonia.


Sorjonen

Ville Virtanen loistaa syvämietteisenä, lähes autistisena Sorjosena. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Siinä missä menneisyys oli Sorjosen toisen kauden teemana, on kolmannen kauden ytimessä tulevaisuus niin päähenkilöiden tarinoissa kuin rikostapauksissakin: mitä me olemme valmiita tekemään, että meillä ja läheisillämme olisi edessä parempi tulevaisuus?


Sorjosen kaksi ensimmäistä kautta tapahtui Lappeenrannan kesäidyllissä, viimeinen kausi nähdään rajakaupungin kauniissa talvimaisemissa - paksun lumipeitteen ja kirkkaan jään ympäröimänä. Pikkukaupungin luminen idylli tarjoaa vastapainoa uusille, synkille rikoksille.


Sorjonen

Kuvassa vasemmalta Janina Sorjonen (Olivia Ainali), Lena Jaakkola (Anu Sinisalo), Kari Sorjonen (Ville Virtanen), Lasse Maasalo (Sampo Sarkola) ja Katia Jaakkola (Lenita Susi). Yle Kuvapalvelu


Sarjan pääosissa jatkavat Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Matleena Kuusniemi, Ilkka Villi, Olivia Ainali ja Lenita Susi.


Sorjonen-sarjan on luonut Miikko Oikkonen ja sen 3. kauden ohjaajina toimivat Juuso Syrjä, Marko Mäkilaakso ja Jussi Hiltunen. Viimeisen kauden ovat käsikirjoittaneet Oikkosen kanssa Paula Mononen ja Sanna Reinumägi.


Sorjonen 3. kausi alkaa Yle TV1:llä 1.12.2019

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat