Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shokki-hyvästit! Bachelor-sinkkunaiset purskahtavat hysteria-itkuun: "Olisin halunnut huutaa..."

Bachelor Suomi -realityssä kaikki ei mene, kuten oltiin luultu. Yksi yllätysnimi joutuu jättämään leikin kesken.

27.3.2023 klo 14:21

Bachelor Suomi

Aktiivista elämää viettävä Miili toivoo löytävänsä rinnalleen kumppanin, joka pysyisi hänen vauhdissaan mukana. Miili toivoo tapaavansa huumorintajuisen miehen, joka saisi hänet nauramaan. Kuva: MTV3


Bachelor Suomi -realityssä sinkkunaisten joukko senkun harvenee. Taas yksi on joukosta poissa, kun yhden sinkkunaisen on aika jättää Bachelor-miehet, Bachelor-villa ja Bachelor-kanssasisaret.


Helsinkiläinen Miili on yksi sinkuista, joka on päässyt Antonin kanssa yksilötreffeille. Heillä tuntuu juttu luistavan ja huumoriakin löytyy. Sekä Miili että Anton on aktiivisia vapaa-aikanaan ja esimerkiksi padelin pelaaminen on kumpaisellekin mieluisaa.


Bachelor Suomi

Anton vei Miilin yksilötreffeille heti Bachelor-kauden alussa. Kuva: MTV3


Ruususeremoniassa koetaankin yllätyskäänne, kun näyttävään, punaiseen mekkoon pukeutunut Miili jää ilman ruusua.


Kanssasisaret ovat järkyttyneitä ja osa heistä alkaa itkeä hysteerisesti ääneen. Antoniin ihastunut Minna itkee hysteerisenä ja hyppää Miilin kaulaan. Miili saa sanottua "Lopeta, Minna".


Miili saa hoidettua hyvästelyt kunnialla. Hän kiittää kumpaakin Bacheloria halausten kera ja saa sanottua tunteikkaassa hetkessä:

-Kiitos ihan mahtavasta reissusta, mulla on ollut tosi hauskaa.


Bachelor Suomi

Joensuusta kotoisin oleva Minna on elänyt täysillä mukana Bachelor-kuvauksissa. Minnaan vetoaa aktiivinen ja tilanteet haltuun ottava mies, jolla on kiltti luonne. Kuva: MTV3


Miili purkaa tuntemuksiaan ruususeremonian jälkeen kameralle:

-Olisin halunnut huutaa kaikille, että jekku, jekku, mutta tulikin harmitus, kun tytöt oli niin harmissaan mun lähdöstä. Pystyn Antonista päästämään irti, ollaan varmasti ystäviä sitten, kun hän Helsinkiin saapuu.


Minna kertoo kameroille aktiivisen ja huumorintajuisen Miilin lähtemisen olevan iso menetys. Minna ja Miili olivat ystävystyneet Bachelor-kuvausten aikana.Bachelor Suomi

Anton on 28-vuotias Helsingin eliittikaupunginosassa Ullanlinnassa asuva kauppatieteiden maisteri. Hän etsii Bachelorina "vanhan ajan rakkautta". Kuva: MTV3


Bachelor-Anton oli ollut Miilin kanssa pelaamassa padelia ja myös treffeillä. Hän halusi mitä ilmeisemmin tsekata, voisiko heidän välilleen syntyä oikea suhde.

-Miilin kanssa oli tosi hauskaa. Oli alusta asti sellainen fiilis, että meiltä löytyy tosi paljon yhteisiä juttuja. Mutta se tärkein eli romantiikka jäi loistamaan poissaolollaan, bachelor paljastaa ohjelmassa.


Lue myös: Kolmiodraamaa ilmassa!!! Sinkkunaiset kisaavat Bachelor-Samista: "Mitä v**ttua mä täällä teen?..."


Lue myös: Ohhoh! "Itkijänainen" Minna läväyttää naisten edessä Bachelor-Antonille: "Aion olla nyt törkee..."


Lue lisää: Tunnistaisitko?!? Bachelor-Anton herkissä nuoruuskuvissa - Katso kuvat tästä!


Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.

Bachelor: Ruusun jälkeen MTV Katsomossa tiistaisin.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»