Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät yllätys-tiputettu Bea Toivonen kärsi öisin: "Olisi voinut olla vähän löysemmät..."

Miss Suomi -kisasta julkisuuteen ponkaissut Bea Toivonen tippui Selviytyjät Suomi -kisasta.

11.10.2021 klo 11:05

Bea Toivonen

Kilpakumppanit Jon-Jon Geitel, Bea Toivonen ja Lauri Salovaara. Kuva: Nelonen


Bea Toivonen tippui yllättäen Selviytyjät-kisasta, kun Paul Uotila päätti pelastaa itsensä käyttämällä kultaisia kolikoita. Se tarkoitti, että Bean saamat vaivaiset kaksi ääntä riittivät pistämään hänet ulos kisasta.


Bea Toivonen kuvailee olevansa luonteeltaan yllytyshullu heittäytyjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin.Miksi lähdit mukaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan?

- Haastaa itseäni, en ikinä nuorempana miettinyt, että olisi mahdollisuus lähteä, se tuntui mahdottomuudelta. Ja nyt pyydettiin, niin lähdin.


Mikä tropiikissa oli parasta?

- Itsensä voittaminen. Siellä oli tilanteita, jossa sisimmästä tulee 20 prosenttia lisää voimaa ja energiaa.


Mikä oli kamalinta?

- Kamalinta oli yöllinen kylmyys, se oli pahin. Olisi voinut olla vähän löysemmät housut mukana. Kuumuudessa turpoaa, housut oli liian tiukat ja yöllä tuulee paljon.


Bea Toivonen

Bea Toivonen nautti tropiikista ja Selviytyjät-kokemuksesta. Bea Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2014. Kuva: Nelonen


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- En tiedä, mistä tämä tulee, koska en ole makean ystävä. Koko ajan mietin kakkuja ja pullaa ja munkkejä. Käyn vielä nytkin kaupassa aina pullahyllyn kautta.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Jos saisin valita, niin ottaisin peiton tai viltin. Yöllä oli todella kylmä. Emme tunteneet toisiamme alkuvaiheessa, ja silloin halusi pitää väliä nukkuessa. Jossain vaiheessa kun tarvitsi lämpöä alettiin nukkumaan lähekkäin.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Kaipaisin poikaystävää Englannissa. Olin ollut etukäteen Suomessa jo aika pitkään näkemättä häntä. Sitten kun vietiin myös mahdollisuus pitää yhteyttä, niin ikävä iski hiljaisissa hetkissä. On tosi outoa, kun ei pysty olemaan missään yhdessä, jos sattuu vaikka huono päivä. Meillä oli hyvä porukka, ja huomasi, ettei ole ainut siinä veneessä.


Bea Toivonen jakoi ystävänpäivänä Instagramissa tyylikkään otoksen miesystävänsä Jesse Smithin kanssa. Toivonen asuu ja työskentelee Lontoossa:Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Ylitti. Oletin, etten pysty sopeutumaan tai ruoka, kisat tai majapaikka alkaa jossain vaiheessa vaivata. Se yllätti, että kaikki meni tosi helposti ja tuntui, ettei ollut sellaisia ongelmia, mitä kuvittelin ennakkoon. En ole mikään telttailijatyyppi, mutta nautin luonnossa olemisesta. Tykkään kotona, että on hyvä sänky ja hyvät tyynyt, mutta siellä se ei ollut tärkeää. Positiivista oli myös, että järki pysyi päässä.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Lähtisin. Se oli hieno kokemus. Se voisi vaikuttaa, onko kisa Suomessa vai tropiikissa. Kammoan kylmää vettä! Mutta ehkä sitä lähtisi, kun haluaisin näyttää, etten ole sokerista tehty.


Selviytyjät Suomi su 19:30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.f
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat