Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-tippuja Helmeri Pirinen tilittää avoimena: "Olen eniten tyytyväinen, etten muuttanut..."

Helmeri Pirinen tippui yllättäen Selviytyjät Suomi -kisasta.

1.11.2021 klo 12:20

Selviytyjät Suomi

Helmeri Pirinen on yrittäjä ja ammattiscoottaaja, joka on tuttu mm. Big Brotherista. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Selviytyjät Suomi -kisassa nähtiin yllättävä käänne, kun Helmeri Pirinen tippui heimoneuvostossa. Tilanne oli siinä mielessä eriskummallinen, että Helmerillä oli koskemattomuusamuletti. Yrittäjä ja ammattiscoottaaja Pirinen ei kuitenkaan käyttänyt koskattomuusamulettiaan, sillä hän ei uskonut siihen olevan tarvetta.Helmeri oli yksi ennakkosuosikeista ja hän oli tehnyt leirillä paljon hyviä töitä: kalastanut ja ollut ahkera moninaisissa puuhissa. Pudotus tuli täytenä yllätyksenä Helmerille.


-Me oltiin sovittu, että hajautetaan äänet Paulille ja Eijalle. Kun huomasin, että Eijalle tuli vaan kaksi ääntä, niin älysin, että Heikki oli ilmeisesti kääntänyt puolta ja äänesti ilmeisesti Paulia. Olin siinä vaiheessa, että okei, nyt voi tapahtua jotain, mutta silti tuli yllätyksenä, että sieltä tuli meikäläisen nimiä niin paljon, Helmeri selittää Pudonneen tilityksessä ruutu.fissä.


Selviytyjät Suomi

Helmeri oli leirillä varsinainen eräjorma, hän mm. ahkeroi rakennuspuuhissa ja kalasti ruokaa. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Tippumisestaan huolimatta Helmeri on tyytyväinen omaan peliinsä.

-Mun strategia oli lähteä tuonne omana itsenäni. Käytännössä yritin vetää rehellisellä linjalla, en hirveesti puukottele selkään ja jos mä sanon jotain, tarkoitan sitä. Ois ollut hienoo päästä ”rehellisellä pelillä” loppuun asti. Mutta tälläkään kertaa se ei toiminut, mutta aika pitkälle päästiin, lippalakkimies kertoo ruutu.fissä.


Selviytyjät Suomi

Helmeri ei kalastanut itselleen voittoa, vaan kalanruotokisa jäi hänelle viimeiseksi koskemattomuuskisaksi. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Yllätyspudotuksesta huolimatta Helmeri hehkuttaa kokemusta sekä ihmisiä, joiden kanssa sai sen jakaa.

-Omasta pelaamisesta olen eniten tyytyväinen, etten muuttanut omaa käytöstäni tai pelitaktiikkaa tai mitään tuommoista. Mun mielestä lähdin ihan saappaat jalassa tuolta.


-Otin kaiken ilon irti luonnosta ja ystävistä siellä. Tein uusia tuttavuuksia ja kaikki ollaan mun mielestä frendejä. Kokemuksena ihan tää oli ihan huikea!


Selviytyjät Suomi

Viki ajoi leirissä suunnitelmaa, jossa äänet olisi annettu Eijalle ja Paulille. Jos Paul käyttäisi kolikkoja tai amulettia, Eija joutuisi lähtemään. Helmerin pudotus tuli yllätyksenä. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Helmeri Pirinen siirtyi aiemmin pudonneiden Tuulin ja Jon-Jonin rinnalle tuomaristoon. Tuomaristossa Helmeri aikoo kiinnittää huomiota suoraselkäiseen pelaamiseen ja selviytymistaitoihin.

-Arvostan eniten Selviytyjät-voittajassa jollakin tapaa suoraselkäisyyttä. Vaikka pelaaminen kuuluu tähän, sen voi tehdä tyylikkäästi. Sen lisäksi tulen arvostamaan selviytymistaitoa, jos on ollut ihan vapaamatkustajana leirillä, eikä ole tehnyt oikeastaan mitään, eikä pysy tulukset kädessä, niin se ei ole mulla ihan top-pelaaja silloin. Ja tietysti nuo skabat tuo oman lisänsä, jos oot kilpailuissa vahva, niin kyllä se tuo mun laarissa pisteitä lisää, ammattitemppulautailija selvittää strategiaansa.


Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat