Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Suomi: Yllätystiputus! Ulos äänestetty tilittää katkerana: "Mut heitettiin susille..."

Varo sisältöpaljastuksia: Selviytyjät Suomi -realityssä kisa senkun kovenee.

8.9.2023 klo 6:48

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät promokuva, jossa kaikki kauden kisaajat. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi -realityssä kisa käy kuumana. Edellisessä jaksossa mediapersoona Rosanna Kulju äänestettiin ulos kisasta. Kulju oli saanut jo ensimmäisessä heimoneuvostossa eniten ääniä, mutta tuolloin hääpukuyrittäjä Niina Kuhta luopui omasta aloitteestaan paikasta kisassa.


Jos et halua tietää seuraavan jakson tapahtumista, älä lue tästä eteenpäin.


Ruutu.fissä on julkaistu sarjan 3. jakso. Nyt on se hetki, kun joukkueet sekoitetaan keskenään. Nais- ja miesjoukkueita ei enää ole, vaan sekajoukkueet. Sotong-heimosta kolme nuorinta jäsentä vaihtaa Ulariin ja Ularista neljä nuorinta Sotongiin.


Sotongin jäsenet ovat nyt Diili-voittaja Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, mediapersoona Roope Rannisto, mediapersoona Sergey Hilman, radiojuontaja Tytti Junna, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, toimittaja Lloyd Libiso ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.


Selviytyjät Suomi

Riku Rantala on ensimmäistä kauttaan Selviytyjät Suomi -juontohommissa. Kuva: Nelonen


Sotong häviää koskemattomuuskisan ja on aika äänestää yksi jäsen pois. Viidakossa käy kuhina, kun jo kahdessa heimoneuvostossa olleet naiset Clarissa, Riitta-Liisa, Tytti ja Kipa käyvät keskusteluja seuraavasta tiputettavasta. Heimon uusista jäsenistä keskusteluissa ovat mukana varsinkin Lloyd, Roope ja Sergey. Viki puolestaan jää ulkopuoliseksi.


Heimoneuvostossa koetaan varsinainen yllätys, kun Roope äänestetään pois Selviytyjät Suomi -kisasta. Tämä on todellinen yllätys Roopelle.


Mediapersoona Roope avaa tuntemuksiaan tippumisensa jälkeen ruutu.fissä Pudonneen tilityksessä:

-Olisin ehdottomasti halunnut jäädä sinne vielä paljon, paljon pidemmäksi aikaa. En selkeästi suoriutunut riittävän hyvin tai sitten suoriuduin liian hyvin, jolloin mä en päässyt oikeisiin liittoihin. Kyllä mua harmittaa suunnattoman paljon. Tossa ovella meinasi tippa linssiin tulla, Roope viittaa saapumiseensa viidakosta hotellille.


Roope Rannisto on 24-vuotias mediapersoona, jonka YouTube-kanavalla Koukus on 310 000 tilaajaa. Kuva: Nelonen


Ruutu.fi videolla Roope avaa saaren olosuhteita:

-Saarella elämiseen ei ollut vaikeata tottua. Uusiin ihmisiin tutustuminen vaati multa paljon energiaa siihen alkuun. Oli vähän ravintoa ja pitäisi kuluttaa paljon energiaa siihen, että tutustuu uusiin ihmisiin. Se oli mulle henkilökohtaisesti aika rankkaa.


Heimojen uusi jako oli Roopen mielestä iso syy hänen tippumiseensa:

-Sitten kun leirit vaihtui, niin kyllä aika kovaa sai pelata. En mä pelannut kovaa. Mä uskon, että jos mä olisin pysynyt siinä ensimmäisessä leirissä pitempään, niin mä olisin päässyt saman arvoisten kavereiden kanssa juonittelemaan. Se olisi helpottanut aika paljon, kun nyt mut periaatteessa heitettiin susille syötäväksi.


Selviytyjät Suomi

Selviytyjät-realityn Roope, Sergey ja Viki päätyivät samaan sekajoukkueeseen. Kuva: Nelonen


Roope uskoi, että naiset, jotka olivat olleet yhdessä seitsemän päivää, tunsivat toisensa ja vetivät yhtä köyttä. Roopen mielestä naisten oli helppo valita yksi vahva kilpailija pois.

-Se mun täytyy sanoa, etten turvannut mun selustaa. Olin aika varma, että Viki lähtee. Mä en osannut ajatella, että likat oli mua vastaan, eikä mun puolella. Mä olen tosi sinisilmäinen ihan normaalissakin elämässä.


Selkeästi pahoillaan tippumisestaan oleva mediapersoona lataa:

-Mulle annettiin yksi neuvo tänne tullessa, että älä luota keneenkään. Luotin varmasti jokaiseen ihmiseen, joka antoi mulle vähänkin enemmän lämpimiä sanoja.


Selviytyjät Suomi -kilpailijat tavoittelevat 30 000 euron voittopottia ja Selviytyjä-titteliä.


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Yllätyspommi heitetään ennen rankkaa kisaa: "Mitäs sanotte, olisiko...?"


Lue myös: Selviytyjät tippuja Rosanna Kulju lataa faktat pöytään: "Kuinka kliseistä p**kaa se onkin, niin.."


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Niina Kuhta paljastaa nyt, mitä viidakossa oikeasti tapahtui: "Kyseessä olikin..."


Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»