Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-paljastus! Viini & olut virtaa - Archie Cruz rähinätuulelle kosteissa juhlissa...

Varo juonipaljastusta: Selviytyjät Suomi -kisa senkun kuumenee, ja voittajille on tarjolla grilliruokaa ja "palanpainiketta".

8.4.2021 klo 8:07

Selviytyjät Suomi

Arttu Kuosmanen, taiteilijanimellään tunnettu Archie Cruz, on laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan rockyhtye Santa Cruzin laulajakitaristina. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi -realityssä vietetään lauantaina kosteita voitonjuhlia. Aasat ja Vaanit jäävät historiaan ja kilpailijat jatkavat yhdistetyssä Valland-heimossa.


Illan kisassa viisi ensimmäistä nappaa varman paikan uudesta heimosta. Lisäksi he pääsevät nauttimaan juhla-ateriaa grillijuhlissa. Hitaammat viisi kilpailijaa joutuivat miettimään kohtaloaan ja rakentamaan heimolle uutta laavua.


-Mieti, ne on rakentamassa meille kotaa tällä hetkellä, voittajaporukkaan kuuluva Archie Cruz naureskelee grillatessaan voittolihoja.


-Oon muutaman päivän imeskellyt poskia, että saa vähän lihan makua suuhun. Oli kyllä ihan huikeeta nähdä lihaa, Marianne Kiukkonen kehuu tarjoiluja.


Selviytyjät Suomi

Ex-poliisi Marianne Kiukkonen tuli julkisuuteen 90-luvulla esitetyn Gladiaattorit-sarjan myötä, jossa hän kamppaili nimellä Amazoni. Kuva: Nelonen


Voitonjuhlissa virtaa viini ja olut. Tunnelma ja desibelit nousevat, kun juhlat jatkuvat. Pitopöydässä puhe kääntyy siihen, kuka on pyörtänyt kisan aikana puheensa kenenkin kohdalla. Archielle ja Kristian Heiskarille valkenee, että Marianne on jossain vaiheessa vedättänyt molempia.


-Mä en luota suhun enää yhtään. Poliisit…, Archie tuhahtaa ennen poliisina työskennelleelle Mariannelle. Archie myös esittää kaivavansa pippurisumutinta jaksossa.


Selviytyjät Suomi lauantaisin 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»