Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Seksiä vai ei?! Ensitreffit alttarilla Julia avaa fyysisestä läheisyydestä: "En ihan hirveästi..."

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Waltteri ja Julia menivät naimisiin.

15.11.2023 klo 13:40

Ensitreffit alttarilla Waltteri

Julia ja Waltteri katsovat toisiinsa intiimisti hääpäivänään tanssilattialla. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla Julia ja Waltteri viettivät häänsä mukavissa, jopa intiimeissä tunnelmissa. Parin suhde kuitenkin viileni, eikä ole lähtenyt lämpiämään heidän jatkaessa tutustumista. Häiden vapautunut tunnelma on tipotiessään.


Ohjelman kuvauksissa koittaa päivä, kun parit tapaavat omaa lähipiiriään ja esittelevät läheisiä toisilleen. Julia ei halunnut nähdä Waltterin perhettä, joten sulho viettää päivän Helsingissä sukulaistensa kanssa ilman Juliaa. Waltteri on turhautunut, mutta ei halua vielä lyödä hanskoja tiskiin.


Nyt on vuorossa Julian ystävän näkeminen ja pariskunta juttelee suhteestaan automatkalla tapaamiseen. Waltterilla olisi tahtotila päästä läheiseen kontaktiin Julian kanssa. Hän nostaa esiin stressaavankin tilanteen, jossa he elävät tällä hetkellä:

-Musta tuntuu, että jos miettii, miten paljon me vietetään aikaa yhdessä, niin se on aika pieni määrä. Meillä on joko kiire johonkin, meistä jompi kumpi on hermostunut tai väsynyt tai stressaantunut. Meillä ei ole koko tämän systeemin aikana sellaista hetkeä, milloin me oltaisiin oltu täysin rentoutuneessa, neutraalissa tilassa, Waltteri pohtii.


Ensitreffit alttarilla Waltteri

Parin hääpäivä oli tunnelmallinen ja tuolloin vaihdettiin myös suudelmia. Kuva: MTV3


Julialla on näkökulma asiaan ja hän yrittää avata sitä Waltterille:

-Kyllä mä ihan suoraa sanottuna olen sitä mieltä, että miten fiiliksiä edes voi tulla, jos koko ajan joku ahdistaa. Mun on ehkä pakko ajatella niin, että hengataan ja pidetään hauskaa ja se romanttisuus tulee sitten, jos se tulee. Jos mä skippaan sen rennomman puolen ja yritän koko ajan väkisin, alkaako tuntua romanttiselta, äh, en osaa selittää...


28-vuotias visualisti avautuu romantiikasta ja läheisyydestä kameralle:

-Olen kyllä aika kuoressani. En ihan hirveästi päästä Waltteria mun lähelle, enkä itsekään mene hänen lähelle. Hänen kanssa juteltiinkin siitä, että hän ei halua sitä aloitetta tehdä. Hän antaa mun tehdä sen sitten, kun musta siltä tuntuu.

-Toivon, että pikkuhiljaa alan avautumaan. Onko sitä fyysistä kemiaa sen jälkeen, en tiedä. Mutta mä koetan ehkä ajatella sen niin, etten stressaa sitä puolta liikaa, Julia miettii.


Ensitreffit alttarilla Waltteri

Julia työskentelee urheilukaupassa visualistina ja toimii osana myymälän johtoryhmää. Kuva: MTV3


Julialla risteilee monenmoiset ajatukset päässä. Sonja-ystävälleen hän nostaa esim. Waltterin allergian esiin suhteen esteenä.

-Olen eläinrakas. Onko mahdollista sitten myöhemmin hommata koiraa, kun toinen on niin allerginen?


Waltteri on Julian mielestä myös rennompi ja menevämpi kuin hän itse. Ystävä-Sonja painottaa, että kumppaneiden erilaisuus voi painottaa suhdetta.


Lue myös: Nyt puhutaan seksistä! Ensitreffit alttarilla Aleksi avoimena: "Kyllä mulle seksi on..."


Lue myös: Ohhoh! Ensitreffit morsio käy kuumana - Uskalias pyyntö kameramiehelle: "Joko te voitte...?"


Lue myös: Huomasitko? Tämä Ensitreffit alttarilla pari on "naimanaamat" -Nämä yksityiskohdat pistävät silmään!


Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»