Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Seiska paljastaa lisää nimiä: Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet: Virve Rosti, Hätä-Miikka...

Vain elämää on suomalaisten tv-katsojien suuri suosikki.

13.4.2023 klo 15:26

Vain elämää

Kuva: Nelonen


Vain elämää on katsojien suosikki vuodesta toiseen. Sarjassa on nähty Suomen huippunimiä ja useasta ohjelmassa esitetystä kappaleesta on tullut soittolistojen suosikkeja.


Sanoma Media Finlandin Nelosen Syksy 2023 webinaaritallenteelta Vimeosta vuoti alkuviikosta, että mukana ovat Kotiteollisuus-yhtyeen nokkamies Jouni Hynynen sekä laulaja-lauluntekijät Ellinoora ja Anna Puu. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.


Vain elämää

Ellinoora on palkittu artisti, jonka hittejä ovat mm. Bäng Bäng typerä sydän, Elefantin paino ja Leijonakuningas. Kuva: JuusoSantala/Warner Music


Nyt Seiska on paljastanut lisää uuden kauden Vain elämää -tähtiä. Seiskan mukaan Hirvensalmen Satulinnassa nähdään Hynynen, Ellinoora, CMX-yhtyeestä tuttu rokkari A.W. Yrjänä, iskelmälegenda Virve Vicky Rosti, poppari Robin Packalen ja Gasellit-yhtyeestä Hätä-Miikka.


Viime vuosina mukana on ollut kahdeksan laulajaa, joten voi olla, että näistä tiedoista puuttuu vielä kaksi nimeä. Seiskan mukaan Vain elämää kuvataan tuttuun tapaan touko-kesäkuun vaihteessa Satulinnassa Hirvensalmella.


Katso tv-ohjelmien lähetysajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: seiska.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»