Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Salkkarit-tähti Mikko Parikka kehuu Sara Parikka -puolisoaan: "Vaimo ymmärtää"

Suosikkiuusinta: Mikko Parikka on kasvanut aikuiseksi yhdessä roolihahmonsa kanssa.

9.12.2018 klo 10:00

Salatut elämät

Jiri Viitamäki on perustanut Café Moosen Salatut elämät -draamasarjassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mikko Parikka on tullut tutuksi Salkkareiden Jiri Viitamäkenä. Olemme päässeet seuraamaan suosikkihahmon elämää kuvaruudussa jo 10 vuoden ajan.

- Onko Jiri suosittu? Toivottavasti! Uskon, että Jiristä tykätään, koska hän on helposti lähestyttävä. Vaikka Jirillä on ollut kovia käänteitä, hän on pysynyt aitona, omana itsenään. Jiri on tavis, eikä mikään pellenenä päässä pyörivä hassuttelija, vaatimaton näyttelijä pohtii roolihahmoaan.Mikko Parikka oli parikymppinen aloittaessaan Salkkareissa ja suht samassa elämänvaiheessa kuin roolihahmonsa.

- Olin 20-vuotiaana aika huoleton, huominen ei painanut. Mietin, mitä lähden opiskelemaan. On ollut tosi palkitsevaa, että on saanut kulkea Jirin kanssa pitkän matkan ja kasvaa yhdessä.


Huoleton maailmanmatkaaja-Jiri asettui Pihlajakadulle, tuli suhdekuvioita ja vakavampia tarinalinjoja. Jiri kasvoi aikuiseksi. Miten kävi Mikon?

- Salkkareihin tulin aluksi 4 kk työpestiin ja nyt olen ollut mukana jo kymmenen vuotta. Täältä löytyi vaimo ja nyt meillä on lapset. Elämä on mennyt Salkkareiden kanssa mukavasti käsi kädessä, Parikka pohtii.


Salatut elämät

Sara Parikka on Salkkarit-Peppi, oikeassa elämässä Mikko Parikan vaimo. Kuva: MTV3.


Mikko Parikka on naimisissa sarjassa Peppiä näytelleen Sara Parikan (os. Säkkinen) kanssa. Heillä on kaksi lasta: Matilda ja Mimosa.

- Kotona voin puhua Salkkareiden työpäivästä. On ihan eri asia käsitellä tällaista erikoista työtä, eikä tarvitse avata auki kaikkea. Vaimo ymmärtää. Voin puhua vaikka kamerateknisestä ongelmasta tai muusta kuvauksiin liittyvästä. Mutta kyllä meillä on ihan oma elämä Salkkareiden ulkopuolella, Mikko Parikka naurahtaa.


Salatut elämät MTV3 arkisin klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Tämä juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ensimmäisen kerran 9.12.2018.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat