Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Salkkarit-tähti Esko Kovero salaperäisenä eläkepäivistään: "Maailman meno on mitä on, niin ..."

Suosikkiuusinta: Näyttelijä Esko Kovero on tehnyt pitkän uran. Salatut elämät -draamasarjassakin hän on näytellyt Ismoa jo yli 20 vuotta.

25.2.2020 klo 10:02

Luokkajuhlat

Esko Kovero on lähtöisin Pohjois-Karjalasta, mutta jäänyt Etelä-Suomeen asumaan. Kuva: Suomi24 Viihde


Esko Kovero on kaikelle kansalle tuttu Salatut elämät -draamasarjan Ismona. Sarja on pyörinyt tv:ssä jo yli 20 vuotta. Utelut tulevaisuuden haaveista tai eläkepäivistä pistävät miehen mietteliääksi.


- Kyllähän niitä työeläkeotteita on postista tullut. Maailman meno on mitä on, niin elän päivän kerrallaan. Tämä päivä täysillä ja katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan. Unelmat on sydämessä suljettujen ovien takana, Kovero kertoo salaperäisesti.


Kovero on lähtöisin Itä-Suomesta ja tarkemmin Pohjois-Karjalasta Outokummusta, jossa vietti lapsuutensa ja kouluaikansa. Iän karttuessa veri vetää kotiseuduille yhä enenevässä määrin.


- Mitä vanhemmaksi tulee, niin se on totta, että alkaa kaivata juuriaan. Ja kyllä mulle on käynyt juuri niin. Oma kotiseutu on mielessä ja pitempiä aikoja tulee Outokummussa vapailla vietettyä. Veli ja kummipoika perheineen asuvat siellä, joten juhlapyhinä ja kesällä tulee käytyä kauniissa Pohjois-Karjalassa puhtaiden vesien äärellä.


Luokkajuhlat

Esko Kovero ehti Salkkareista Luokkajuhlat-ohjelmaan, vieressä juontaja Marja Hintikka ja Rosa Meriläinen. Kuva: MTV3


Salatut elämät on pitänyt pintansa kovassa tv-kisassa, mutta kovan vastuksen katsojaluvuissa antavat tosi-tv-ohjelmat. Nämä reality-sarjat ovat tämän päivän suosittu tv-formaatti. Kovero ei lämpene esim. Selviytyjät-tosi-tv-ohjelmaan lähtemisestä.


- Voi kuolisin sinne, Medi-Heli saisi olla koko ajan vieressä pörräämässä! Mutta jos kalastukseen tai vanhoihin autoihin liittyvä tosi-tv-sarja alkaisi, niin olisin todella kiinnostunut!, näyttelijä heittää. Eikä ihme, sillä Koverolla on isänsä vanha Kupla-Volkkari vm. 1965, jolla mies ajelee kesäisin.


Salatut elämät MTV3:lla arkisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ekan kerran 2/2020.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»