Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Salkkarit Maarit Poussa vakavana: "Toivon, että Salatut elämät rikkoo ennakkoluulojen muureja"

SUOSIKKIUUSINTA: Näyttelijä Maarit Poussa on saanut katsojilta hyvää palautetta sukupuolensa korjanneesta Jutta Korhosen roolihahmosta.

24.11.2018 klo 7:00

Salatut elämät

Maarit Poussan näyttelemä Jutta Korhonen on ollut Salkkareissa mukana monenmoisissa käänteissä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/ Nauris.fi


Salatut elämät -sarjassa Jutan (entinen Juha) roolihahmo ja identiteetti on tullut tutuksi paitsi katsojille, myös Maarit Poussalle itselleen.

- Valmistauduin rooliin huolellisesti lukemalla ja katsomalla dokumentteja. Ihmisten tarinat olivat tosi koskettavia. Minua liikutti, kuinka valtava asia oma sukupuoli ja sen näyttäminen on, näyttelijä kertoo.


Poussa peräänkuuluttaa lähimmäisten vastuuta ja tukea sekä kykyä kohdata uusia asioita positiivisesti.

- Jos jää yksin ja kokee, ettei ympäriltä saa tukea ja ymmärrystä, se on tosi rankkaa. Läheisten tuki ja hyväksyntä on tärkeää. Toivoisin, että Jutan mukanaolo rikkoisi ennakkoluulojen muureja ja turhaa päivittelyä.Salatut elämät

Maarit Poussa on näytellyt Salatut elämät -draamasarjan lisäksi mm. Karpissa, Ex-onnellisissa ja Tappajan näköisessä miehessä. Kuva: MTV3.

Entä minkälaista palautetta Poussa on saanut katsojilta?

- Olen saanut henkilökohtaisesti pelkästään hyvää palautetta katsojilta. Toki tässä työssä ei voi koskaan miellyttää kaikkia, mutta vilpittömin mielin pyrin tekemään työtäni.

- En mieti Maaritina lakkaamatta sukupuolta, mutta jos ihminen on akuutisti prosessissa, silloin miettii. On tärkeää, että ihminen on yhtä sisäisesti ja ulkoisesti. Toivon, että olen onnistunut Juttana kohtalaisesti, enkä ole loukannut ketään, Poussa pohtii.


Salatut elämät on MTV3-ohjelmistoa.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Julkaisemme lukijoidemme iloksi suosituimpia juttuja uusintoina.
Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 24.11.2018.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat