Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Saako vanhana rakastaa ja vieläpä intohimoisesti? Nyt äänessä rohkea miespari, deittaileva, leski...

Lauluja rakkaudesta tv-dokkari paljastaa vanhenevan ihmisen rakkauselämää, mukana ovat myös Ritva Oksanen ja Pedro Hietanen.

22.12.2020 klo 7:00

Lauluja rakkaudesta

Sirkka ja Yki. Kuva Saija Mäki-Nevala BonsaiFilms


Jokaisen iho kaipaa kosketusta, jokainen kaipaa rakkautta ja olla rakastettu. Mutta saako vanhana rakastaa intohimoisesti? Koskettavassa dokumentissa Ritva Oksasen esittämät laulut ja runot kietovat yhteen kuusi rakkauden tarinan.


Tuoretta avioparia yhdistää karaoke, intohimo ja puiden kaataminen. Leski rakentaa elämäänsä uudelleen menetyksensä jälkeen. Elämästään nauttiva nainen seurustelee 20 vuotta nuoremman miehen kanssa ja epäilee, voiko tätä kutsua rakkaudeksi.Miesparin pitkä suhde on kantanut läpi vaikeuksien ja kantaa yhä vaikka terveys heikkenee. Teatterineuvos Ritva Oksanen nauttii vapaudestaan; tekee töitä, nostaa painoja, eikä halua parisuhdetta. Mies saattaa dementoituneen vaimonsa hoivakotiin tietäen, että aika kuluu vähiin.


Lauluja rakkaudesta

Ahti ja Paavo. Kuva Saija Mäki-Nevala BonsaiFilms


Lauluja rakkaudesta

Ritva Oksanen. Kuva Marita Hällfors BonsaiFilms


Lauluja rakkaudesta on Anu Kuivalaisen dokumenttielokuva rakkaudesta kaikkine kasvoineen. Laulu ja runojen esitys: Ritva Oksanen. Piano ja sovitus: Pedro Hietanen


Lauluja rakkaudesta Yle TV1 ti 22.12. klo 22

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat