Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Roope Salminen yllättää Ilari Johanssonin: “Tällä hetkellä pystyn maksamaan asuntolainan..."

Roope Salminen muistelee Ilari Johanssonille suosittua Thilia Thalia Tallallaa -ohjelmaa ja sen taloudellisia sivuvaikutuksia.

21.4.2021 klo 11:00

Myyrä

Roope Salminen on "näyttelijäsukua", hänen isänsä on Eppu Salminen ja äitinsä Minna Turunen, isoisänsä visailulegenda Reijo Salminen ja tätinsä näyttelijä-koomikko Krisse Salminen. Kuva: MTV3


Roope Salmisen pappa Reijo Salminen veti aikoinaan Thilia Thalia Tallallaa tv-ohjelmaa, jossa näyttelijät pääsivät pistämään parastaan mm. improvisaation parissa. Thilia Thalia Tallallaa tuli tv:stä v. 1982-1985.Salminen tunnustaa Myyrän etälehtistötilaisuudessa näyttelijä Ilari Johanssonille, että hänen suorituksensa Thilia Thaliassa inspiroi Salmista aloittamaan improvisaatioharrastuksen.

- Haluan kiittää sinua siitä, että tällä hetkellä pystyn maksamaan asuntolainan lyhennyksiäni, Salminen kiittelee.


Myyrä

Näyttelijä ja stand up -koomikko Ilari Johansson on tuttu monesta tv-sarjasta, esim. Robasta. Kuva: MTV3


Johansson vastaa Salmiselle:

- Kiitos lapseni. Siitä on pari vuotta aikaa, mutta se oli erittäinkin, erittäinkin hauska kokemus, suosikkinäyttelijä myhäilee tuttuun tyyliinsä.


Myyrä

Ilari Johansson visio kanssakisaaja Mira Luodin kanssa Myyrässä. Kuva: MTV3


Ilari Johansson oli mukana seikkailureality Myyrässä, jota Roope Salminen juonsi. Kytikö epäilys mielessä koko ajan vai pystyitkö luottamaan keneenkään Myyrä-ohjelmassa?


- Siellä luuli olevansa varma, mutta sitten tuli ajatus, etten tiedä yhtään, missä mennään. Hienous on juuri siinä, että se on niin monisyinen ja luulee tietävänsä, että on kartalla, kunnes sut tiputetaan kokonaan ulos. Luulo ei ole tiedon väärti - luulee tietävänsä jotain, muttei tiedä yhtään, missä mennään, Roba-sarjastakin tuttu Johansson kertoilee.


Myyrä MTV3 ti klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat