Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Radikaali eroterapia miehille: "Ero on parasta, mitä sinulle on tapahtunut" - Suden hetki uusintana!

Erotuskasta äkkiväärää ja hämmentävää huumoria möyhivän draamasarjan pääosissa mm. Ville Keskilä, Malla Malmivaara ja Eero Milonoff.

5.7.2022 klo 7:00

Suden hetki

Terapian pyörteissä Nalle (Eero Milonoff) ja Jasper (Tomi Alatalo). Yle KuvapalveluRakkaus on valinta, jonka teemme joka päivä uudelleen, kunnes eräänä päivänä valitsemme toisin. Hetan (Malla Malmivaara) aviomies Janne (Sampo Sarkola) lähtee viemään roskia – ja jää sille tielleen.


Kadonnutta aviomiestään etsivä Heta tunkeutuu radikaaleihin metodeihin perustuvaan miesten terapiaryhmään. Suomalaiselle miehelle tekeminen on huomattavasti luontevampaa kuin asioiden turhanpäiväinen vatvominen. Suden hetki -radikaali terapia on rakennettu tälle ajatukselle ja koostuu erilaisista tehtävistä, jotka kuljettavat eroaan työstäviä kohtaamaan suurimmat pelkonsa, kuten häpeän, kuolemanpelon ja muutoksen.


Suden hetki

Kuuluuko? Antsa (Ville Keskilä) vanhassa puhelinkopissa. Yle Kuvapalvelu


Terapeutin, eroguruksi itseään kutsuvan Koistisen (Marc Gassot) johdolla Heta ja neljä erosurun rampauttamaa miestä (Eero Milonoff, Tomi Alatalo, Ville Keskilä ja Elias Keränen) matkaavat kohti uutta elämää, rakkautta ja valoa hämmentävien ja koomisten seikkailujen kautta.


Koistisella ja Hetalla sattuu olemaan yllättävä yhteys menneisyydessään. Onko Koistisella jotain tekemistä Hetan miehen katoamisen kanssa?


Suden hetki

Kuvassa takana Heta (Malla Malmivaara), Nalle (Eero Milonoff), Antsa (Ville Keskilä) ja Jasper (Tomi Alatalo), edessä Rami (Elias Keränen). Yle Kuvapalvelu


Suden hetki on Juha Lankisen ohjaama kahdeksanosainen draamasarja sai alkunsa parisuhde- ja eropohdinnoista ja niihin liittyvistä loputtomista tarinoista.


Suden hetki uusintana 5.7. alkaen Yle TV2 klo 19.00, kaikki jaksot Yle Areenassa

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Suden hetki
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat