Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Putous-voitosta ei saa rahaa, vaan kunniaa - Kumpi voittaa Nöpö-Felix vai P. O. Liitikko?

Sketsihahmojen viimeinen tulikoe on Putous-finaalin yleisöäänestys.

3.5.2019 klo 11:00

Putous

Ken on kaikkein suosituin: Nöpö-Felix vai P. O. Liitikko? Kuva muokattu MTV3-kuvasta.


Tulevana lauantaina selviää, viekö näyttelijä Christoffer Strandbergin Nöpö-Felix vai Ernest Lawsonin Pentti Olavi Liitikko Putouksen 11. kauden sketsihahmokilpailun voiton.


Putous

Kuva: MTV3


Nöpö-Felix – Christoffer Strandberg:

Totuus tulee lapsen suusta!


Christoffer Strandberg on nyt mukana Putouksessa toista kauttaan, viime kaudella hän hyppäsi korkokenkiin Barbi De Vorona. Tämä ehkä tunnetuin siuntiolainen ei ole päässyt naisten vaatteista eroon, vaan on jatkanut näyttelijäuraansa drag-hengessä Helsingin Kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa.


Viihde- ja teatterimaailman glitterpölystä Christoffer palaa aina kotiinsa puolisonsa ja Valma-koiransa luokse nauttimaan merellisistä rauhasta.Putous

Kuva: MTV3


Pentti Olavi Liitikko – Ernest Lawson:

Kyllä kansa sietää.


Appappap! Abdul Tuiskulla, Ansa Kynttilällä ja Afrobotilla suomalaiset ihastuttanut 31-vuotias Ernest Lawson on tällä kaudella P. O. Liitikko - ketku mies kerrassaan. Lawson on monipuolinen esiintyjä ja hänen kalenterinsa täyttävät erilaiset TV-työt, juonto- ja hahmokeikat. Keväällä Lawson on nähty Putoillaan-komediakiertueella, jota hän houstaa yhdessä Roope Salmisen kanssa. Ernest Lawson asuu Espoossa perheensä kanssa.


Putous

Kuva: MTV3


Finaalilähetyksestä vauhdittavat näyttelijät Jenni Kokander, Christoffer Strandberg, Terhi Suorlahti, Roope Salminen, Mikko Penttilä, Helmi-Leena Nummela, Ernest Lawson ja Mikko Virtanen.


Putouksen finaalilähetys lauantaina 4.5. klo 19.30

Katso lisää Putous-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat