Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Putous-käsikirjoittaja-Brotkin: Miten saat suomalaiset nauramaan?

Anna Brotkin paljastaa hyvän huumorin salat.

15.11.2018 klo 7:00

Putous

Putouksen käsikirjoittajien ketjussa Anna Brotkinia ovat edeltäneet mm. Joonas Nordman, Lauri Nurkse ja Miika Nousiainen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi.


- Paras testi on, kun kertoo jollekin omasta mielestään hauskan jutun. Jos ihmiset nauravat ja tirskahtelevat, niin siinä on jotain hauskaa. Jos tulee lisäkysymyksiä ja hämmentyneitä ilmeitä, juttu ei ole hauska, käsikirjoittaja Anna Brotkin kertoo Nauris.fin haastattelussa.


- Käsikirjoittajan pitää luottaa itseensä ja mennä oman intuition mukaan. Jos minua itseäni naurattaa, pitää uskoa, että se naurattaa myös laajemmin. Mielestäni hyvässä huumorissa on jotain yllättävää, mutta jotain tuttua. Ihminen ymmärtää, mihin tämä sijoittuu oikeassa maailmassa, mutta siinä on joku arjen yläpuolelle tai överiksi vedetty elementti, Brotkin summaa.Putous

Putouspoppoo yhteispotretissa: näyttelijät, ohjaaja Samuli Valkama ja Anna Brotkin. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Putous-sarjan tekeminen on alkanut hyvissä ajoin ennen live-lähetyksiä.

- Meillä on paljon ennakkoon käsikirjoitettua ja kuvattua materiaalia, kuten Viikkokatsaukset. Kuitenkin kauden aikana sarja voi elää ja tarttua ajankohtaisiin asioihin. Jos vaikka Trumpille tapahtuu jotain, olisi kiva tarttua Viikkokatsauksessa aiheeseen, Brotkin visioi.


Entä suositut Putous-sketsihahmot, onko Brotkinilla niissä sormensa pelissä?

- Sketsihahmot ovat pitkälti näyttelijöiden itsensä käsikirjoittamia, ja toimin lähinnä tukena ja kommentoin näyttelijöiden kirjoituksia.


Putous MTV3:lla lauantaisin.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat