Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Putous-Jaakko "Jaska" Saariluoma ohjaa - Solsidanin suomalaisversion, Onnelan, toka kausi starttaa

Seurasitko ekan kauden? Pariskuntien onnen tavoittelu sisältää katastrofaalisia tilanteita ja komiikkaa.

27.3.2019 klo 7:00

Onnela

Komediasarja Onnela palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin. Pääosissa vasemmalta Pirjo Heikkilä, Santtu Karvonen, Elena Leeve, Eero Ritala, Anna-Maija Tuokko ja Pekka Strang. Kuva: MTV3.

Ruotsalaiseen suosikkisarjaan Solsidaniin perustuvan sarjan 2. kaudella seurataan mm. Antin ja Saaran uutta perhe-elämää sekä "nautitaan" piinaavan Jorma Kemppaisen seurasta.


Onnea etsivät tälläkin kaudella keski-ikäiset pariskunnat, joiden onnentavoittelua katastrofaaliset ja koomiset tilanteet hankaloittavat.

Onnela

Pariskunta 1: Elena Leeve ja Eero Ritala. Ritala palkittiin roolistaan Kultaisella Venlalla. Kuva: MTV3.


Mutta mistä kaikki lähtee käyntiin Onnelan tokalla kaudella? Antti (Eero Ritala) ja Saara (Elena Leeve) ovat saaneet perheenlisäystä, ja Antti haluaa ottaa suhteessa seuraavan askeleen. Ennen avioliiton satamaan seilaamista Antin ja Saaran on kuitenkin päätettävä vakavista asioista, kuten kotitöiden jakamisesta, häävieraista ja lastenhoidosta. Tämä saa pariskunnan epäilemään suhdettaan, ja kaikki läheiset sekoittavat pakkaa entisestään.

Onnela

Pariskunta 2: Pirjo Heikkilä ja Santtu Karvonen. Kuva: MTV3.


Onnelassa nähdään pääroolien esittäjien lisäksi hyvä kattaus suomalaisia näyttelijöitä: Mikko Leppilampi, Leena Uotila, Antti Virmavirta, Saara Kotkaniemi, Marja Packalen ja Esko Roine. Toisen kauden on ohjannut Jaakko Saariluoma.

Onnela

Pariskunta 3: Anna-Maija Tuokko ja Pekka Strang. Kuva: MTV3.


Onnelan toka kauden ohjaa Jaakko "Jaska" Saariluoma. Saariluoma on näytellyt useissa tv-sarjoissa ja hänet muistetaan mm. Tauno Tukevan sota -draamasarjan pääosasta.


Koko kansalle mies tuli tutuksi Putouksen juontajana, Saariluoma juonsi sarjaa neljä ekaa tuotantokautta. Tätä nykyä mies nähdään tv:ssä mm. Posse ja Stadi vs. Lande tv-sarjoja, joissa hän on kameran edessä juontajana.


Onnela

Jaakko "Jaska" Saariluoma on monessa mukana: hän ohjaa, juontaa ja näyttelee. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Onnelan 2. kausi alkaa MTV3-kanavalla perjantaina 29.3. klo 21.30

Katso lisää Onnelan ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Onnela
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat