Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Podcast: Kirsi Alm-Siira kapinoi rajusti 13-vuotiaana - Kaljaa, röökiä, lintsausta koulusta...

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira on kertonut Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa nuoruudestaan.

26.4.2021 klo 10:15

Kirsi Alm-Siira

Kirsi Alm-Siira on MTV:n suosittu uutisankkuri. Kuva: MTV3


Kirsi Alm-Siiran kasvu aikuiseksi tapahtui rajun kapinoinnin kautta. Uutisankkuri kertoo Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa nuoruudestaan ja kuinka alkoi kapinoida jo 13-vuotiaana:

-Minua epäiltiin asioista, joita en ollut tehnyt. Lopulta siitä kaavasta tuli totta. Olen tosi nuorena maistanut ensimmäiset kaljat ja polttanut röökit. Tuli fiilis, että kuitenkin minua siitä syytetään, niin samahan se on toteuttaa, hän toteaa podcastissa.Alm-Siiralla oli lapsuudenkodissaan kova kuri. Asetetut rajat tuntuivat kuin vankilalta 13-vuotiaasta tytöstä.

-Luulen, että vanhempani oli kädettömiä, varsinkin isä, joka oli todella paljon pois kotoa.

-Näin itseni vilkkaana ja sosiaalisena luonteena, ja eihän se ole huono juttu. Isä sen sijaan näki kaikki lähelleni tulevat ihmiset jotenkin uhkana, pelkona, että he veisivät minut pahoille teille, Alm-Siira kertoo.


Kirsi Alm-Siira poseeraa lenkillä ystävänsä Vappu Pimiän kanssa Instagramissa jakamassaan kuvassa:Alm-Siiralla oli hyvin tiukat kotiintuloajat, uutisankkurin mukaan tiukemmat kuin kenellekään kaverilla.

-Muistan, että ainakin pari kolme kertaa isäni tuli hakemaan minut valkoisella Hiacella diskosta kahdeksalta, kun se oli alkanut seitsemältä. Kunnon niskaperseotteella. Ne säännöt olivat aivan kohtuuttomia, eikä niitä perusteltu mitenkään. Se tuntui niin epäreilulta, että se kääntyi murrosikäisen päässä lopulta sellaiseksi koulukapinoinniksi, aivan typerään käyttäytymiseen.


Jos toisesta odottaa ikäviä asioita, ne voivat toteutua. Vanhempien pelko toteutui.

-Minua epäiltiin asioista, joita en ollut tehnyt. Lopulta siitä kaavasta tuli totta. Olen tosi nuorena maistanut ensimmäiset kaljat ja polttanut röökit. Tuli fiilis, että kuitenkin minua siitä syytetään, niin samahan se on toteuttaa.


Kirsi Alm-Siira hassuttelee kollegansa Pekka Poudan kanssa Instagramissa jakamassaan kuvassa:Alm-Siira oli hyvä koulussa, mutta seiskaluokalla keskiarvo tippui ja se oli huonoimmillaan 6,1. Hän esitti kotona eräänlaista teatteria: lähti kouluun, mutta todellisuudessa hän meni ystävänsä tuttavan luo. Tämä tuttava oli noin viisi vuotta vanhempi, työtön mies.

-Muistan, että kämpässä poltettiin röökiä sisällä. Siellä hengasi sellaiset, jotka eivät käyneet koulussa tai töissä.


Kahdeksannella luokalla Alm-Siira alkoi ymmärtää omaa tilannettaan.

-Silloin oma järki alkoi sanomaan jotain ja rupesi hahmottumaan, mitä elämällään oikein haluaa tehdä.


Lue lisää: Nouseeko puna poskille? Näin eronnut Kirsi Alm-Siira kyykkää yhdessä ex-huippumallimiehen kanssa


Katso kaikki tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: Aki Linnanahde Talk Show -podcast

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat