Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pilvi Hämäläinen avautuu pikkusiskonsa kuolemasta - Löytyi joesta "Oli Reino-tossut jalassa ja..."

Pilvi Hämäläinen menetti pikkusiskonsa traagisesti v. 2012. Hän kertoo, mitä tapahtui Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, joka nähdään uusintana tv:ssä.

9.2.2023 klo 12:09

Pilvi Hämäläinen

Pilvi Hämäläinen on tuttu usealta Putous-kaudelta. Hän on tehnyt ohjelmassa monia suosikkihahmoja, yksi muistetuimmista on Aina Inkeri Ankeinen. Kuva: Suomi24 Viihde


Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on tuttu usealta Putous-kaudelta. Yksityiselämästään hän on kertonut hyvin vähän julkisuudessa.


Maria Veitola vierailee Hämäläisen luona Helsingin Käpylässä Yökylässä-ohjelmassa. Pilvi Hämäläinen avaa yksityiselämäänsä ja kertoo Veitolalle mm. pikkusiskonsa Saran traagisesta kuolemasta vuonna 2012.


Pilvi Hämäläinen

Maria Veitola vierailee Pilvi Hämäläisen kotona Käpylässä, mukana on myös Humppa-koira. Kuva: MTV3

Lieksasta kotoisin oleva Hämäläinen oli saanut tuolloin ensimmäisen päärooliinsa ammattiteatterissa Turun Vartiovuoressa Peppi Pitkätossu -näytelmässä. Oli äitienpäivä ja Hämäläinen soitti äidilleen onnentoivotukset:

-Pikkusiskoni oli voinut aika huonosti, oli jo pidemmän aikaa voinut huonosti. Soitin äidille äitienpäiväpuhelun, laulan aina paljon onnea vaan. Lauloin ja äiti ei sanonutkaan yhtään mittään. Hän sanoi tosi hiljaisella äänellä, että Sara on hävinnyt, Hämäläinen aloittaa.

-Yritin sanoa, että jospa se sieltä vielä tullee, jospa se on jonkun kaverinsa kanssa. Äiti sanoi, että hänen laukku oli löytynyt joen varresta.


Pahat aatokset valtasivat Hämäläisen mielen ja purkautuivat ulos voimakkaasti:

-Menin kuin jossain elokuvissa, romahdin lattialle ja huusin vaan suoraa huutoa. Silloin sen arvasi, miten tässä tulee käymään, Hämäläinen muistelee.


Pilvi Hämäläinen

Maria Veitola, Pilvi Hämäläinen ja Humppa-koira. Kuva: MTV3

Vielä samana päivänä hän sai isältään puhelun, että Saran ruumis on löydetty. Hämäläinen kertoo olleensa keskellä pukuharjoituksia.

-Minulla oli ne helvetin kaikki Peppi Pitkätossun vaatteet päälläni, kun isä sanoi, että Sara on nyt löytynyt. Että kyllä se Sara oli, sillä oli ne Reino-tossut jalassa ja joku kalastaja oli sen löytänyt sieltä joesta, Hämäläinen kertoo.


Suosittu näyttelijä kertoo Veitolalle käyvänsä terapiassa läpi siskonsa menetystä tälläkin hetkellä.

-Luulin, että minuun kuuluu se, että minuun sattuu koko ajan. Terapiassa tajusin, että ei sen niin pidä mennä, Hämäläinen toteaa ohjelmassa.


Lue myös: Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."


Lue myös: Katja Ståhl heittää Veitolalle "porsastelusta" - "Että pyörin baareissa ja jahtaan nuoria miehiä"


Lue myös: Yllätys: Andy McCoy ei päästä Maria Veitolaa yökylään omaan kotiinsa - Esittelee salaperäisen Sofian


Yökylässä Maria Veitola MTV3 ja MTV Katsomo.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»