Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pienen pojan isä Jukka Poika: "Mä oon sillä tavalla vässykkä, että mä en jotenkin pystynyt..."

Uudella Vain elämää -kaudella nähdään ohjelmassa aiemmin mukana olleita artisteja, kuten Jukka Poika.

25.9.2021 klo 7:00

Jukka Poika

Jukka Poika (oikealta nimeltään Jukka Stormi-Rousu) on monipuolinen muusikko ja laulaja, joka tuli tunnetuksi "Silkkii"-biisillään. Kuva: Nelonen


Vain elämää -kausi on startannut ja artistit ovat saapuneet legendaarisiin Satulinnan maisemiin Hirvensalmelle. Laulaja ja muusikko Jukka Poika saapui Satulinnaan ei enempää, eikä vähempää kuin polkupyörällä.


Polkupyörällä saapuminen oli mahdollista, sillä Jukka Pojan perhe asustelee kuvausten ajan mökillä Satulinnan läheisyydessä.

-Mä oon sillä tavalla vässykkä, että mä en jotenkin pystynyt siihen, että mä oisin tosta parivuotta täyttävästä pojasta erossa näin pitkää aikaa, Jukka Poika kertoo tiedotteessa.


Jukka Poika on naimisissa Teija Stormi-Rousun kanssa ja heillä on yksi yhteinen lapsi Esko. Jukka Pojalla on aiemmasta avioliitostaan kolme lasta.


Jukka Poika asusteli Vain elämää -kuvausten aikana osittain mökissä yhdessä Teija-vaimonsa, lapsensa ja anoppinsa kanssa.


Jukka Poika jakoi Instagramissa kesäisen kuvan Esko-poikansa kanssa:




Jukka Pojan päivä on Vain elämää -ohjelmassa pe 29.10. Jukka Poika oli mukana samalla Vain elämää -kaudella ABREUn kanssa, joka myös on mukana tällä kaudella.


Jukka Poika oli edellisellä kerralla Satulinnassa ABREUn kanssa yhtä aikaa. Tapahtuman kunniaksi artisti julkaisi yhteiskuvan Instagramissa Vain elämää -kuvauksista:



Vain elämää Nelosella pe klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»