Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pia Nykänen liikuttui edesmenneen miehensä, Matti Nykäsen, muistelusta: "Juteltiin Jannen kanssa"

Pia Nykänen putosi Farmi Suomi -kisasta kaksintaistelussa, jossa vastustajana oli Mikael Jungner.

24.5.2021 klo 10:50

Farmi Suomi

Lastenhoitaja Pia Nykänen on mäkikotka Matti Nykäsen leski. Kuva: Nelonen


Pia Nykänen ja Mikael Jungner ottivat Farmi Suomessa mittaa toisistaan kolmiottelusta. Pia Nykänen taisteli hienosti, mutta tippui kisasta.


Nykänen teki hienon matkan farmilaisena ja pääsi kisassa pitkälle.

-Farmi on opettanut, että kaikki ei ole itsestäänselvyyttä. Ennen vanhaan on oikeasti tehty töitä kovasti ruoan, lämmön, kaiken eteen. Nykyään päästään tosi helpolla kaikesta, Pia Nykänen kommentoi Farmin arkea ruutu.fi videolla.Farmi Suomi

Mikael Jungner nimesi Pia Nykäsen kaksintaisteluparikseen. Kuva: Nelonen


Nykänen nautti kuitenkin maaseudusta ja löysi itsestään lisää itsevarmuutta.

-Täällä maalla on aivan ihana olla, rauhallista. Eläimet ovat ihania! Olen ehkä oppinut sen itsestäni, että pystyn parempaan, mitä itse luulenkaan. Se tuntuu tosi kivalta.

-Olen aika luja nainen aina ollut, mutta täällä annoin muiden ehkä liian paljon määrätä ja menin muiden virran mukana. Mutta ei täällä kukaan ollut sellainen, että olisi hirveästi päsmäröinyt. Ehkä muutama henkilö oli, mutta heitä ei ole ollut täällä pitkään aikaan. Sitten se tilanne rauhoittui kaikkien mielestä, Nykänen kertoilee.


Lue myös: Pia Nykänen täräyttää suorat sanat yhdestä Farmi-naisesta: "Ihmiset on ruvennut ärsyyntymään häneen"


Farmi Suomi

Janne Ahonen, Timo Lavikainen ja Tuuli kisan alkumetreillä nauravaisissa tunnelmissa tuvan pöydän ääressä. Kuva: Nelonen


Pia jäi kaipaamaan muita farmilaisia ja ihmettelee, miten niin lyhyessä ajassa voi tutustua toisiin. Erityisesti yhden ihmisen tippuminen harmitti kuitenkin Matti Nykäsen leskeä.

-Kaikista eniten vaikutti ihan ensimmäisenä, kun Ahosen Janne tipahti. Se oli minulle kova paikka. Janne oli sellainen ihminen, kenet tiesin ja olen jutellut ja ollut tekemisissä. Kaikki muut olivat aivan outoja ihmisiä. Juteltiin Jannen kanssa Matista. Olisin halunnut, että Janne olisi ollut vielä pidempään täällä ja oltaisiin vielä pystytty enemmän keskustelemaan asioista, Pia Nykänen kertoo herkistyen.


Farmi Suomi

Pia Nykänen ja Minttu Murphy-Kaulanen ystävystyivät Farmilla. Kuva: Nelonen


Viimeisen kisaajakuusikon joukosta löytyi läheisiä ihmisiä.

-Mintusta (Murphy-Kaulanen) ja Saulista (Koskinen) tuli minulle tosi läheisiä. Farmin jälkeen tavataan, he tulevat meille illanistujaisiin. Minttu on saman tyylinen kuin minä, se yhdistää meitä. Sauli on vain niin valoisa, aurinkoinen persoona, että eihän häntä voi vastustaa. Jos hän haluaa ystäväksi, niin hänethän on otettava, tai siis hänet saa! Se on tosi iso ilo itselle


Monien muiden kilpailijoiden tapaan Pia Nykänen ennustelee kisan voittoa Timo Lavikaiselle tai Sauli Koskiselle.

-Vaikea sanoa, kenen haluaisin voittavan, mutta jos pitää tuosta porukasta sanoa, niin sanon kaksi. Timo tai Sauli. Timo on niin monitaituri, pystyisi pyörittämään tätä tilaa aivan yksin. Sauli on taas sellainen, että luulisin, että joutuisi ottamaan jonkun apuriksi, ei välttämättä yksin, mutta soisin vain Saulille rakkaudesta voiton, Pia Nykänen tunnustaa.


Farmi Suomi sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»