Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oskari Katajisto kärsii isoista kivuista ja turvautuu kipulääkkeisiin: "Se on ihan per**seestä"

Oskari Katajisto on mukana Suurin pudottaja Suomi -kisassa tositarkoituksella.

5.11.2020 klo 10:00

Suurin pudottaja Suomi

Oskari Katajisto on ollut mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa ja on nyt Suurin pudottaja Suomi -kisassa. Kuva: Nelonen


Oskari Katajisto, 54, on näyttelijä ja teatteriohjaaja, joka on tehnyt päärooleja farsseista tragedioihin etenkin Helsingin Kaupunginteatterissa. Elämänsä urheillut Katajisto on siirtynyt viime vuosien aikana vakuutusalalle. Kun näyttelijän työn vaatima liikunnallisuus vaihtui työpöydän ääressä istumiseen, kilot alkoivat kertyä.Aina hoikkana pysyneelle miehelle kilojen kertyminen on ollut järkytys. Tilanne on ollut vielä järkyttävämpi, kun kilojen mukana on tullut myös piileviä sairauksia.


-Tässä on ollut paljon sellaisia asioita, jotka on estäneet mua aktiiviliikkumasta. Mulla on kihti, se tuli kolme vuotta sitten ja mun jalat on tosi kipeät. Joudun käyttämään säännöllistä lääkitystä siihen ja se harmittaa mua tosi paljon. Mä haluaisin päästä siitä kihdistä eroon. Mulla on myös kakkostyypin diabetes, sellainen lievä muoto, joka olisi mahdollista saada pois ihan ruokavaliolla ja liikunnalla, Oskari Katajisto tilittää Ruutu.fin videolla.


Suurin pudottaja Suomi

Oskari Katajisto hakee Suurin pudottaja Suomesta kevyemmän olemuksen ohella motivaatiota lähteä liikkumaan ja oppimaan syömään oikein. Kuva: Nelonen


Katajisto on kärsinyt isoista kivuista sairauksiensa vuoksi ja liikunta on jäänyt kipujen takia.


-Mutta kun ne jalat on niin hemmetin kipeet. Olen yrittänyt löytää sellaista mukavaa liikuntatapaa, mutta olen laiska. Yleensä laitan vaan ne lenkkarit jalkaan ja lähden kävelee, kiroilee ja syljeskelee, kun ne jalat on niin saatanan kipeät. Ja syön sitten taas kortisonia ja kihtikipulääkettä ja se on ihan perseestä, Kataja kertoo avoimesti Ruutu.fissä.


Suurin pudottaja Suomi Nelosella to klo 20

Katso kaikki ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat