Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onko tässä Suurin pudottaja Suomi -kovimmat laihduttajat TOP 3? Suvi, Mikael ja Juulia!

Suurin pudottaja Suomi -painonpudotusleiri ja kisa käynnistyi.

1.3.2022 klo 8:55

Suurin pudottaja Suomi

Suurin pudottaja Suomen juontaa tällä kaudella Anni Hautala. Aiemmin juontajana toimi Riku Nieminen. Kuva: Nelonen


Suurin pudottaja Suomi on startannut uusin jaksoin. Luvassa on viikoittaisia punnituksia, kovaa treeniä ja tehtäviä, joissa koetellaan kehon ja mielen rajoja.


Kilpailijat ovat pois perheistään ja ulkomaailmastaan leirin aikana. He majoittuvat leiriviikkojen ajaksi kartanoon, he laittavat ruokaa terveellisistä aineksista ja treenaavat päivittäin ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Joka viikko osallistujat punnitaan ja pudotusuhan alle joutuvat henkilöt, joiden paino putoaa prosentuaalisesti vähiten suhteessa heidän omaan painoonsa.


Leiriviikkojen päätyttyä kaikki kilpailijat jatkavat elämäntapamuutosprojektiaan itsenäisesti kotona. Kilpailu huipentuu Suurin pudottaja Suomi -finaaliin, viimeiseen punnitukseen, jossa selviää, kuka on tämän kauden suurin pudottaja.


Ovatko he Suurin pudottaja Suomi -kovimmat kisaajat TOP 3?

Suurin pudottaja Suomi

Kuva: Nelonen


Suvi Hakasalo


Suvi on 26-vuotias kauneusalan yrittäjä Kuusamosta. Kiireinen yrittäjän arki on ajanut Suvin noutoruokakierteeseen, eikä terveellisen ruokavalion noudattaminen ole ottanut onnistuakseen. Kilpailuhenkinen viestialiupseeri haaveilee siitä, että voisi harrastaa vapaammin erilaisia lajeja ilman ylipainon mukanaan tuomaa loukkaantumisriskiä.


Tulevaisuudessa siintävät haaveet perheenlisäyksestä motivoivat Suvia tarttumaan toimeen ja muuttamaan elämäntapojaan. Suvi kuvailee itseään kovaksi peluriksi, jonka sanavarastoon ei kuuluu häviäminen.

Suurin pudottaja Suomi

Kuva: Nelonen


Mikael Mäkelä


Mikael on 31-vuotias vasta valmistunut restonomi ja dj Tampereelta. Yhdysvalloissa lapsuutensa viettänyt Mikael kuvailee itseään show-mieheksi, joka kiihtyy nollasta sataan hetkessä. Mikaelia motivoi elämäntapamuutokseen ennen kaikkea huoli omasta terveydestä.


Urheilu ja erityisesti amerikkalainen jalkapallo on ollut Mikaelilla elämässä isossa roolissa, mutta ylipaino on tehnyt harrastamisesta vaikeampaa, ja siihen hän haluaa muutoksen.

Suurin pudottaja Suomi

Kuva: Nelonen


Juulia Raivio


Kovaksi kilpailijaksi tunnustautuva Juulia on 29-vuotias kieltenopettaja Jyväskylästä. Vuosia jatkunut kiire opiskelujen ja töiden parissa ja siitä seurannut uupumus on kerryttänyt Juulian kannettavaksi ylimääräisiä kiloja. Juulia nauttii liikunnasta, mutta ylipainon takia harrastuksiin osallistuminen on vaikeaa.


Juulia haaveilee siitä, että pääsisi jälleen rakkaiden harrastustensa tanssin ja koripallon pariin, eikä paino olisi enää esteenä. Myös tulevaisuudessa siintävät lapsihaaveet motivoivat Juliaa elämänmuutokseen ryhtymisessä.


Suurin pudottaja Suomi ke klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»