Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onko tässä kilpailija suositulle Eränkävijät-sarjalle? Seikkailija Mikko "Peltsi" Peltola vauhdissa!

Peltsin toinen luonto -uutuussarja vie katsojan ainutlaatuiselle matkalle pohjoisiin maisemiin.

14.12.2020 klo 7:00

Peltsin toinen luonto

Mikko "Peltsi" Peltola matkustaa mm. Venäjän itäisellä laidalla sijaitsevaan Kamtsatkaan, joka on eksoottinen sekoitus koskemattomia erämaita ja rapistuvia aavelaivoja. Kuva: Yle KuvapalveluMikko "Peltsi" Peltola on kokenut seikkailuillaan paljon. Vielä on muutama paikka, jossa Peltsi ei ole käynyt ja asia, jota hän ei ole tehnyt. Uutuussarjassa Peltsin toinen luonto haaveet käyvät toteen.


-Nämä reissut olivat unelmien täyttymys ja saivat minut ymmärtämään jälleen piirun verran lisää, miten hienoa paikkoja maailmalla ja eritoten Suomessa on. Ja mikä onni, että ehdimme saada sarjan kuvattua pääosin ennen maaliskuuta 2020, Peltsi kiittelee Ylen tiedotteessa.


Peltsin toinen luonto

Hammastunturin jylhässä erämaassa on hyvä filosofoida. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Sarjassa matkataan Suomessa, Norjassa, Ruotsissa sekä Venäjällä. Peltsin mukana jokaisessa seikkailussa on aina kokenut matkaopas tai aiheen asiantuntija. Miten Peltsiltä onnistuu koiravaljakon ohjastaminen viikon ajan? Entä pystyykö hän valloittamaan lihasvoimin Suomen korkeimman tunturin, Haltin? Millaisena näyttäytyy karhujen ja tulivuorten valtakunta, Kamtsatka?


Peltsin toinen luonto

Suomen korkeimman tunturin, Haltin, laelta avautuvat maailman komeimmat maisemat. Oppaana "erähipiksi" itseään tituleeraava Elina Hutton. Kuvassa: Elina Hutton ja Mikko "Peltsi" Peltola. Yle Kuvapalvelu


Joka maanantai tv-lähetyksen aikana klo 20.45 alkaen katsojat pääsevät keskustelemaan Peltsin ja hänen vieraidensa kanssa chatissa chat.yle.fi


Peltsin toinen luonto Yle TV2 ma 14.12. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat