Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onko tämä parisuhteen pelastus? Suomessa keksitty suhde-reality starttaa - Siipan saappaissa

Siipan saappaissa hypätään puolison elämään töineen, harrastuksineen, kotiaskareineen. Kokeilu ei ole vain hassuttelua, vaan se voi tuoda mukanaan puolison parempaa ymmärrystä.

12.2.2020 klo 7:00

Siipan saappaissa

Ekassa jaksossa rooleja vaihtavat Marinka ja Jaakko. Kuva: MTV3


Siipan saappaissa on uusi, Suomessa kehitetty realityformaatti, jossa pariskunnat pistetään todelliseen testiin. Luvassa on täydellinen roolinvaihto, kun puolisot joutuvat ottamaan toistensa työt ja harrastukset hoitaakseen - myös kotityövastuut on vaihdettu päikseen. Mukana on 10 erilaista paria, joita kuvausryhmä seuraa kotona ja töissä.


Pariskunnat hyppäävät kumppaninsa saappaisiin ja suorittavat arkea sillä tavalla kuin siipalla on tapana. Jokaisessa jaksossa käsittelyssä on erilainen pariskunta erilaisine pulmineen ja elämäntilanteineen. Tavoitteena on auttaa päähenkilöpareja ymmärtämään, miksi toinen toimii niin kuin toimii - ja olemaan jatkossa paremmat puolisot toisilleen.


Siipan saappaissa

Jaakko Toto-TV:ssä toimittaja-juontajan hommissa, Marinka raksatyömaalla sotisovissa. Kuva: MTV3


Ensimmäisessä jaksossa tapaamme Marinkan ja Jaakon. Jaakko on ammatiltaan kirvesmies ja elementtiasentaja, jonka työtä on tehdä kerrostaloja. Hänen puolisonsa Marinka on Toto-TV:n juontaja ja toimittaja.


Jaakolla onn haastava homma hypätä puolisonsa työhön juontamaan Toto-TV:n lähetystä. Marinka-puolisolla on edessä rakennustyömaa omine kommervenkkeineen. Jo pelkän eläintermistöä vilisevän raksaslangin omaksumisessa on hommaa. Mitä käy, kun roolit vaihtuvat?


Siipan saappaissa

Ohjelmaa juontaa Tuija Pehkonen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Siipan saappaissa MTV3-kanavalla torstaisin 13.2. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»