Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Onko Sohvaperunat suosikkisi? Tuhansista hakijoista valikoitui uusia sohviksia - tuttu trio palaa!

Sohvaperunat ovat taas valmiina kommentoimaan ja elämään viikon televisiotarjontaa.

2.9.2019 klo 7:00

Sohvaperunat

Perttu ja Leo tv-ohjelmien pauloissa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo kolme kertaa palkittu Sohvaperunat jatkuu uusin jaksoin. Sohvaperunoihin etsittiin alkukesästä 2019 uusia sohviksia ja kansa innostui. Hakemuksia tuli tuhansia.


Koekuvausten kautta Ylen suosikkiohjelman kahdeksannelle kaudelle löydettiin jälleen uusia perunoita. Myös tuttu kolmikko tekee paluun ohjelmaan.Jouko ja Esko, Helsinki

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Jouko ja Esko viettävät mukavasti eläkepäiviään Helsingissä. Päivät kuluvat Eskon puuhastellessa pihamaalla ja Jouko viihtyy lintu- ja luontoharrastuksen parissa.


Telkkarista katsellaan mieluiten ajankohtais- ja asiaohjelmia, erilaiset realityt aiheuttavat lähinnä halun vaihtaa pikaisesti kanavaa. Tältä sohvalta ei mielipiteitä ja puhetta puutu!

Juha ja Markus, Hämeenlinna

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Sähköasentajakaverukset Juha ja Markus ovat tutustuneet alun perin alan opintojen parissa ja työskentelevät nykyään myös työparina. Sen lisäksi he viettävät aikaa yhdessä myös vapaa-ajallaan.


Markus yrittää omien sanojensa mukaan harrastaa salilla käymistä, Juha ei edes yritä vaan liikkuu mieluiten fillarilla tai vesijetillä. Televisiosta seurataan rikossarjojen lisäksi urheilua ja erityisesti moottoriurheilu on kaverusten mieleen.

Eila, Minna ja Olli, Lohja

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kausilla 2–6 mukana ollut Lohjan trio tekee kaivatun paluun Eilan uudelle keltaiselle nahkasohvalle! Räväkät ystävykset Eila ja Minna pääsevät jälleen elämään tunteella ohjelmien mukana, Minnan poika Olli osallistuu keskusteluun aina kun puhelimeltaan ehtii.


Erityisesti musiikkiohjelmat ja kotimainen draama miellyttävät teatteriharrastajaleidejä, ja erilaisissa visailuissa Ollikin osallistuu taisteluun. Mikäli telkkarista tulee urheilua, Olli kannustaa, Minna herkistyy ja Eila keskittyy entistä tarkemmin käsitöidensä maailmaan.


Sohvaperunat

Sohvaperunat-jengiä. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Sohvaperunat alkaa uusin jaksoin Yle TV2 pe 6.9. klo 21.00

Jäikö Sohvikset näkemättä? Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Sohvaperunat
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat