Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Olli Herman julkaisi erikoisen "Popeda-uutiskuvan" yönmustien kissojensa kanssa - Katso kuva tästä!

Olli Herman on Popedan uusi solisti.

2.1.2024 klo 12:10

Olli Herman

Olli Herman on ponnistanut Kuopiosta kansainvälisille areenoille Reckless Love -yhtyeen kanssa. Hänet on nähty tv:ssä realityohjelmissa, kuten Selviytyjät Suomi, Myyrä ja Tanssii Tähtien Kanssa. Kuva: Suomi24 Viihde


Rockmuusikko Olli Herman on tuttu Reckless Love -bändin laulajana. Kansainvälisesti suositun rock-yhtyeen luotsaamisen lisäksi hän on osallistunut mm. Tähdet, tähdet, Myyrä ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmiin sekä tehnyt sijaisuuksia englannin opettajana.


Nyt Herman on tehnyt uuden loikan urallaan. Hän on Popeda-yhtyeen uusi laulaja. Pate Mustajärvi jätti Popedan taakseen syyskuussa.


Herman ja Popeda ovat julkaisseet uutisen laajasti mm. omissa somekanavissaan sekä antaneet tiedotteen ja haastatteluja. Olli Herman on julkaissut päivityksen myös hieman erikoisemmalla somealustalla, nimittäin omien kissojensa Instagram-tilillä.


Kuvassa rokkikukko poseeraa kahden itämaisen kissan, Zorron ja Smaugin, kanssa. Somepostauksen sävy on humoristinen, englannista vapaasti suomennettuna se menee näin:

-Kissaisällä on uusi työpaikka. Hän on Popedan uusi laulaja. Hän vaikuttaa innostuneelta asiasta. Me ei välitetä työstä, mutta onnea iskälle. Se on hyvä asia, mene tekemään kauheaa metakkaa jonnekin muualle. PS. Tuo parempaa ruokaa.


Kuvassa Olli Herman poseeraan kissojen kanssa lierihatussa ja punaisissa käsineissä mustissa aurinkolaseissa, kuva lainattu Noirbrothers-tililtä:Olli Herman jakoi perinteisemmän muotoisen Popeda-uutisen omalla Instagram-tilillään. Kuva @samjamsenLue myös: Rokkikukko Olli Herman paljastaa yllättävästi itsestään: “Olen pikkasen erilainen moneen porukkaan”


Lue myös: Pia Penttala eli Supernanny tylyttää Olli Hermania tv:ssä: "Sä et kyllä pysty siihen, Olli!”


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»