Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oj då! Ruotsalaisversio Klikkaa mua -suosikkisarjasta alkaa - Deitti -Yksinhuoltajaäiti miesmetsällä

Miten mahtaa ruotsalaisversio pärjätä alkuperäiselle, palkitulle kotimaiselle?

22.2.2020 klo 7:00

Deitti

Ella (Maria Sundbom Lörelius) etsii uutta kumppania lämminhenkisessä draamakomediassa. Yle KuvapalveluYksinhuoltajaäiti Ella yrittää saada elämänsä palaset kohdalleen. Se ei ole helppoa, kun on kaksi pientä lasta, kiukutteleva teinitytär, lasten kaksi eri isää ja oma catering-firma. Perhe-elämä ja oman pitopalveluyrityksen hoitaminen tekevät elämästä hektistä ja jopa kaoottista.


Erosta on kulunut kaksi vuotta. Ellasta tuntuu kuin jotakin puuttuisi, mutta uuden kumppanin löytäminen on vaikeaa. Miten hän löytäisi sen oikean tai ehtisi edes tavata ketään?


Mutta sitten ystävä puuttuu peliin. Ellan paras ystävä luo hänelle profiilin deittipalvelussa. Tästä alkaa sarja odottamattomia tapaamisia, joihin liittyy intohimoa, rakkautta ja pettymyksiä.


Deitti

Ella (Maria Sundbom Lörelius) & Karl (Richard Ulfsäter). Yle Kuvapalvelu


Sarjan on saanut innoituksen Johanna Vuoksenmaan suositusta Klikkaa mua -tv-sarjasta. Klikkaa mua upposi hyvin suomalaisiin katsojiin, se mm. keräsi liudan Kultainen Venla -patsaita. Pääosassa Ellan roolissa näytteli iki-ihana Minttu Mustakallio. Mielenkiintoista seurata, miten ruotsiversio pärjää alkuperäiselle kotimaiselle.


Deitti Yle TV2 ti 25.2. klo 22.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat