Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho, tällaisia ovat Big Brother -taloon hakeneet - Ennennäkemätön tunku BB-karanteenielämään

Big Brother -taloon haki yli 6000 ihmistä. Heistä valittiin 16 toisilleen tuntematonta asukasta.

4.9.2020 klo 13:50

Big Brother

BB-puikoissa: Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen. Kuva: NelonenBB-haku osoittaa, että yli 6000 suomalaista ei lannistunut kevään sosiaalisesta eristäytymisestä, vaan on täysin valmis astumaan 12 viikoksi aivan omanlaiseensa karanteeniin.


Reilusta 6000 hakemuksesta 55 % oli naisia ja 44 % miehiä, 1 % ei halunnut ilmoittaa sukupuoltaan. Hakijoiden ikähaarukka venyi 18–79 ikävuoden välille, kuitenkin selvästi painottuen nuorempiin hakijoihin. Alle 25-vuotiaita oli hakijoista lähes puolet.


Hakemuksia tuli tasaisesti ympäri Suomen, kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Mielenkiintoista oli sekin, että hakemuksia saatiin myös ulkomailta eli kiinnostus on ollut kansainvälistä.Big Brother

Aina maanantaisin viime kauden voittaja Kristian Heiskari on lähetyksissä mukana vakiovieraana. Kuva: Nelonen


Mutta millaisia tyyppejä sitten valittiin taloon? Nelonen kertoo tiedotteessaan, että kauppakeskus REDIn katolla sijaitsevan BB-talon tulevat asukkaat ovat ikähaarukaltaan 21-53 -vuotiaita.


Ammatiltaan mukana on mm. jäteautonkuljettaja, asianajaja ja tuotantoinsinööri. Asukkaat ovat kotoisin laajasti ympäri Suomea ja edustavat hyvin erilaisia persoonia ja taustoja. Yksi kertoo kuuluvansa vapaamuurareihin ja toinen opiskelee vapaa-aikanaan filosofiaa ja maailmankaikkeutta.


Big Brother

Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen juontavat päivittäisten koostelähetysten vuoropäivin. Kuva: Nelonen


Uusi kausi starttaa suoralla Kick off -lähetyksellä, jonka aikana taloon astelee 16 toisilleen tuntematonta asukasta. He elävät saman katon alla peräti 12 viikkoa ilman yhteyttä ulkomaailmaan.


Koronavirustilanne on luonnollisesti huomioitu kaikkialla BB-tuotannossa. Esimerkiksi Kick off -lähetyksessä asukkaat menevät taloon suoraan karanteenista, kulkematta livestudion kautta.


Big Brother Suomi Kick off 6. syyskuuta klo 21 Nelosella ja Ruudussa, koostelähetykset ma-la klo 21 sekä suorat häätölähetykset sunnuntaisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa, 24/7-palvelu Ruudussa.

Klikkaa ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Big Brother
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat