Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Maajussi-Kalle pisti emäntäehdokkaan ulos yöksi ikävin seurauksin: "Enkä mä tajunnut, että..."

Maajussille morsian -ohjelmassa kumppania etsinyt maajussi-Kalle muistelee kesää.

15.11.2023 klo 10:44

Maajussi-Kalle

48-vuotias maajussi-Kalle on eronnut ja hänellä on kaksi tytärtä. Kuva: MTV3


Maajussi-Kalle etsi Maajussille morsian -ohjelmassa tasapainoista parisuhdetta. Ohjelman kuvauksissa hän tapasi morsioehdokkaita ja valitsi lopulta Pöytyälle sukutilalleen kolme naista: Saijan, Marjon ja Hannamaijan.


Kun naiset tulivat tilalle, siihen mahtui monenmoista tilannetta. Morsioehdokkaat pääsivät tutustumaan Kallen kotiin, jossa sängyt olivat petaamatta ja tunnelma oli "poikamiesmäinen". Kodissa oli myös sisustuselementtejä, jotka pistivät silmään, kuten seinällä oleva peuran pää, jossa roikkui joulukoristeet.


Pöytyällä morsmaikkuehdokkaat saivat tehdä ihan oikeita töitä mm. pistää kuntoon saunamökin rehottavaa pihaa. Maajussi-Kalle on tanssinystävä ja niin ovat morsioehdokkaatkin, joten toki tanssimistakin oli tiedossa. Intoutuipa maajussi-Kalle myös laulamaan naisille omassa tanssisalissaan. Kirsikkana kakun päällä oli treffipäivät Kallen kanssa.Maajussi-Kalle

Kalle vei morsioehdokkaat traktorin lavalla ajelulle. Kuva: MTV3


Kolme naista vietti päivät ja yöt maatilalla. Tarjolla oli monenmoista nukkumispaikkaa ja heittipä Kalle, että ottaisi naiset omaan kainaloonsa nukkumaan, jos se olisi soveliasta.


Yöpymisjärjestelyissä sattui heti kärkeen pieni vahinkokin. Yksi naisista nukkui ulkona asuntoautossa ja kylmä kesäyö yllätti.

-Taisin sanoa ihan ekana päivänä jo, että kohta näkyy Fordin perävalot, kun mä pistin asuntoautoon nukkumaan ja lämmintä oli viisi tai kuusi astetta. Mää pistin Hannamaijan, enkä mä tajunnut, että olisi lämmitystäkin tarvinnut. Mutta oli siellä vilttejä siellä asuntoautossa, Kalle kertoo ohjelmassa.


Kalle tarkentaa:

-Tai en mää laittanut, kun hän halusi mennä sinne. Mä esitin vaihtoehtoja, mitä on, että on myös asuntoauto. Ja hän halusi ilmeisesti olla siellä rauhassa, maajussi selvittää.


Lue myös: Oho! Maajussi-Kalle erosi ja teki ison päätöksen - Nyt tosi-tv:stä löytyi morsio: "Lottovoitto!"


Lue myös: Maajussi-Kalle on eronnut kahden tyttären isä - Ei pidä tästä naisessa: "Estot menee päälle"


Lue myös: Matkailuauto, sotkuinen sänky... Maajussi-Kalle hämmentää nukkumisjärjestelyillä: "Ei taida olla..."


Maajussille morsian MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»