Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Farmi Suomi -kisassa yllätyskäänne - Myös Wallu Valpio lankeaa ansaan: "En tiedä, kumpi..."

Varo juonipaljastuksia!

10.4.2024 klo 9:35

Farmi Suomi

Wallu Valpio asuu talvet Turkissa ja kesät Suomessa. Viime kesänä hän osallistui Farmi Suomi -kuvauksiin maaseudulla Pieksämäen lähellä. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä kisa senkun kovenee. Pelistä tippuu tasaiseen tahtiin kisaajia ja taistelu 30 000 euron pääpalkinnosta kovenee. Myös maaseudun tehtävät muuttuvat haasteellisimmiksi, sillä niitä tekemässä on vähemmän porukkaa.


Varo juonipaljastuksia tästä eteenpäin.


Torppariksi on nimetty Veeti Kallio ja hän nimeää puolestaan kaksintaisteluun Sami Jauhojärven. Kukaan ei laita pöytään kultaista porkkanaa, joten Jauhojärvi kertoo menevänsä originaalin suunnitelmansa mukaisesti. Hän käy ensin läpi naisten nimiä, mutta ei valitse heistä ketään.


Jauhojärvi sanoo homman menevän kukkotappeluksi ja nimeää monen yllätykseksi kilpakumppanikseen kaksintaisteluun Wallu Valpion.


Miehet matkaavat laavulle ja alkavat puhua pelistrategioista ja liitoista. Wallu Valpio intoutuu avaamaan osin totuudellista ja osin sepitettyä tarinaa eri ryhmittymistä ja salajuonista. Jauhojärvi kuuntelee Valpion paljastuksia innokkaasti. Kummallakaan ei ole mitään menetettävää, sillä heistä toinenhan joka tapauksessa tippuu kisasta, eikä palaa Farmille.


Valpio kyselee Jauhojärven omista liitoista kautta rantain:

-Mä olin aika varma, että teillä olisi Veetin kanssa jotain, että te olisitte siellä fundeeranneet.


Farmi Suomi

Sami Jauhojärvi taitaa puhdetyöt. Kuva: Nelonen


Sami Jauhojärvi kieltää tämän ja paljastaa, ettei hänellä ole kenenkään kanssa mitään sopimusta. Mutta hän aikoo nimetä torppariksi Sofian (Zida), jos tippuu kaksintaistelussa.


Tämä sopii Valpiolle hyvin ja mediapersoona tekee yllättäen ison paljastuksen:

-Mullahan on taas Sofian ja Kirsikan (Simberg) kanssa diili. Koska ne silloin sanoi Archielle (Cruz), että pistää mut kilpailuun. Ne tuli sen jälkeen pyytämään anteeksi ja me sovittiin, että jos jompi kumpi heistä tulee torppariksi, niin ne ei ota mua kilpailuun. Ja Linnea (Vihonen) ei valitse mua, joten mulla on siitä sitten aika hyvät polut siitä eteenpäin.


Tämän kuultuaan Jauhojärvi oikein innostuu:

-Hittolainen, munhan pitää sitten ihan ehdottomasti puottaa sinut tästä tänä päivänä.


Valpio maalailee ruusuista tulevaisuutta, jos hän pääsee jatkamaan kisassa:

-Mulla on kolme torpparia, jotka ei mua pudota, joten pääsen siitä sitten aika pitkälle, hän hehkuttaa Jauhojärvelle.


Kaksintaistelijat kokevat suuren yllätyksen, kun heidät kutsutaan kaksintaisteluun metsän siimekseen - tässä ja nyt. Paikalla ei ole muita kuin Susanna Laine, joka pudottaa varsinaisen pommin: kumpikaan ei tipu kisasta, mutta kaksintaistelun voittanut saa merkittävän edun.


Farmi Suomi

Sami Jauhojärvi ja Wallu Valpio kaksintaistelutantereella keskellä metsää, mukana juontaja Susanna Laine. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Tässä vaiheessa Valpion avautumiset laavulla saavat aivan uuden merkityksen. Jauhojärvi on saanut merkittävää tietoa farmilaisista, kun Valpio on höveliäästi niitä paljastellut.

-On se hyvä, että sie paljastit miulle kaikkia niitä juttuja, jota te olette juonineet!, hiihtäjälegenda intoutuu avautumaan Valpiolle.


Wallu Valpio selittelee:

-Tässä oli vähän ajatuksena, että jompikumpi lähtee kotia, että ei muuta kuin kieli laulamaan. En tiedä, kumpi on enemmän kusessa.


Valpio nielee mokansa ja suuntaa katseen tulevaisuuteen. Hän haluaa jatkaa kisassa ja pudottaa jatkossa Jauhojärven ulos. Myös Jauhojärvi haluaa pudottaa Valpion. Farmilaiset kokevat elämänsä yllätyksen, kun kumpikaan vahvoista kisaajista ei tippunut kisasta.


Lue myös: Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."


Lue myös: Johanna Pakonen paljastaa - Erityisesti tämä närästi Farmi-porukassa: "On tosi raastavaa, että..."


Lue myös: Farmi-tippuja Daniel Lehtonen tilittää - Tämä nousi isoksi kompastuskiveksi: "Oli vähän niukkaa..."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»