Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Anna Puu sai somen kuhisemaan: "Yhdestä miehestä kun eroan niin...", "Meille ei tule IKINÄ..."

Anna Puu kertoi Instassa pyörtäneensä päätöksen yhdestä lapsesta, mikä sai someseuraajat avautumaan omista pyörtämisistään.

6.8.2021 klo 15:35

Anna Puu

Anna Puu, 39, on palkittu suomalainen laulaja ja muusikko. Kuva: KKM


Anna Puu julkaisi Instagramissa tällä viikolla yhteiskuvan toukokuussa syntyneen poikavauvansa kanssa. Puu paljasti somessa, että oli pyörtänyt päätöksenä haluta vain yhden lapsen. Puulla on aiemmasta liitosta alakouluikäinen tytär.Puu kirjoitti:

-Enpä ois vielä 1,5 vuotta sitten uskonut, että tänään heitä on kaksi. Onneksi annoin itselleni luvan muuttaa "ei enää ikinä" muotoon "no mitäs jos sit kuitenkin" ja niin siinä sitten kävi.

-Muistakaa siis välillä haastaa omia ehdottomuuksianne, joskus se on voi olla hyvästä. Mitähän päätöksiä sitä seuraavaksi pyörtäisi? Entäs te, mitä itselle tehtyjä lupauksia / julistuksia ootte muuttaneet?, Puu kyseli seuraajiltaan.Anna Puun seuraajat ovat ottaneet kysymyksen tosissaan ja julkaisu on saanut monen suomalaisen kertomaan omasta muuttuneesta mielestä. Julkaisu on saanut tähän mennessä reilusti kommentteja ja lähes 15 000 tykkäystä.


Seuraajat ovat pyörtäneet päätöksiään monilla elämän eri osa-alueilla ja viestit on täynnä sydämiä ja nauruhymiöitä. Mieltä on muutettu mm. näin:

-Ja meillehän ei koiraa tule, pipsapauliina kirjoittaa.

-Kahden lapsen jälkeen, ei enää ikinä yhtään lasta, mä en jaksa! Ja hups, nyt niitä on neljä, minna.pas lataa.

-"Mehän ei ikinä muuteta rivitaloon tai paritaloon..." nyt on vahvasti tapahtumassa juuri se, mitä vuosia on toitottanut, että ei ikinä. Niin se elämä muuttuu ja oneksi saakin muuttua, hennamusician kertoo.


Anna Puu

Anna Puu ja puoliso Jukka Immonen ovat tehneet yhteistyötä mm. The Voice of Finland -ohjelmassa. Kuva: Nelonen


Seuraajien mieli on muuttunut myös näissä:

-"Yhdestä miehestä kun eroan niin toista en riesoikseni ota enää ikinä" Juu enpä niin ja yksi pikkuinen perheenlisäyskin saatiin aikaiseksi, nyt hän on jo 2 v., nonnaran avautuu.

-Talon rakentaminen. Nou nou nou, oon aina sanonut "ei ikinä", Kuukauden päästä valmistuu talo, ja tää on ollut ihan hirveän kamalaa (nauruhymiö), uusitalonriikka kirjoittaa.

-Meille ei tule IKINÄ yhtään eläintä!!! nimim. 4 marsun ikionnellinen omistaja, jpalmus kertoo.


Anna Puu ilahduttaa vastaamalla seuraajien viesteihin.


Minkä päätöksen sinä olet perunut? Keskustele aiheesta, linkin löydät Suosittelemme-juttujen jälkeen.
Suomi24 Viihde

Asiasanat: Anna Puu
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat