Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Lola Odusoga räväyttää megauutisella: "Nyt se on totta!!!"

Lola Odusoga on kertonut Instagramissa uudesta aluevaltauksestaan.

6.4.2022 klo 11:23

Lola Odusoga

Lola Odusoga on turkulainen yrittäjä ja entinen Miss Suomi. Hän työskentelee mm. tv-tuotannoissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Lola Odusogalla on monta rautaa tulessa. Hän on mm. juontaja, malli, viihdealan monityöläinen ja ex-missi. Nyt Odusoga tekee uuden aluevaltauksen.


Lue myös: Muistatko vielä? Lola Odusoga näytti tältä 25 vuotta sitten - Keltainen minimekko ihastuttaa!Instagramissa jakamassaan kirjoituksessa Lola Odusoga kertoo haaveensa toteutumisesta. Hän on saanut kustannussopimuksen ja kirjoittaa kirjan.


Odusoga iloitsee Instassa näin:

-Nyt se on totta!!! Oon haaveillut salaa tästä hetkestä koko elämäni, mutta pitänyt tämänkin haaveen visusti itselläni. Kirjoitin juuri elämäni ensimmäisen kustannussopimuksen @wsoykirjat kanssa!


Postausteksti jatkuu kuvan jälkeen ->


Kuva Lola Odusogan Instagramista. Kuva: Bo Stranden.Odusoga ei ole kirjoitushommissa noviisi, vaan hän on kirjoittanut blogia, josta on saanut myös pyyhkeitä:

-Muistan kun aikanaan aloitin bloggaamisen ja dissaajia riitti, taas. Moni kommentoi, että ai säkin? Siis kaikkihan kirjottaa blogia, on niin muotia nyt, kuka sellasia jaksaa lukea? No, kaikki oikeat tahot on lukeneet aina. Ja koska kirjottaminen on ollut mun intohimo aina, tärkeintä on ollut että on saanut kirjottaa.


Lola Odusoga

Lola Odusoga on nähty tv-ohjelmissa, tässä Sikke Sumarin kanssa Kokkisodassa. Kuva: MTV3


Voisi luulla, että Odusoga kirjoittaa omaelämäkerran, mutta sellainen on jo julkaistu:

-Mun blogini on johtanut nyt lopulta siihen, että kirjoitin tänään nimeni yhden unelman alle, sillä tästä päivästä eteenpäin minua voi kutsua myös kirjailijaksi! Omaelämänkertaa ei kannata odotella, sellanen on musta julkaistu jo vuosia sitten toisen kirjailijan toimesta. Tämä on jotain ihan muuta ja selviää teille myöhemmin.

-Nyt eletään ihanassa kirjoituskuplassa, ja ai että mä nautin. Dream come true!, Odusoga riemuitsee.


Lue myös: Ex-missi Lola Odusoga hyötyi kiloistaan Selviytyjissä: "Se oli mun ehdoton vahvuus, että..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Asiasanat: Lola Odusoga
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat