Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Odotettu paluu! Kari Hietalahti Roba kuvauksissa: "Kun sinisen haalarin vetää päällensä, niin..."

Rakastettu Roba tulee taas: mukana uusia kasvoja!

25.1.2021 klo 7:00

Roba

Arto Mäkelää esittävä Kari Hietalahti sarjan kuvauksissa. Kuva: Yellow Film & TV.


Viidennen Roba-kauden kuvaukset ovat käynnissä Helsingissä ja ne jatkuvat helmikuun lopulle. Yksi Roban suosikkihahmoista, Kari Hietalahden esittämä Arto Mäkelä on taas mukana konnia nappaamassa.


-Rooliin asettuminen tuntuu kotoisalta. Kun sinisen haalarin vetää päällensä, niin tietynlainen elämänasenne loksahtaa päälle saman tien. Rooliin valmistauduin ainoastaan käymällä salilla, että jaksan juosta konnien perässä. Asenne on haalareissa, Hietalahti tiivistää tiedotteessa.Kultaisella Venlalla palkitusta Robasta tulee keväällä julkaistavan viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisin poliisisarja. Menestyssarjan uudella kaudella poliisi joutuu maalitauluksi ja kuohuttava tilanne muuttaa asetelmia dramaattisesti.


Uutta kautta tähdittää aikaisemmilta kausilta tuttu eturivin näyttelijäkaarti: Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog. Uusina kasvoina mukaan astelevat lisäksi Annika Aapalahti, joka tuli tunnetuksi kipakan morsiamen roolista M/S Romantic -sarjassa sekä mm. Karpissa vakuuttanut Alex Anton.


Roba

Uutena näyttelijänä sarjassa aloittava Alex Anton (keskellä) Roban kuvauksissa. Kuva: Yellow Film & TV.


Uuden kauden teema on poliisiin kohdistuva väkivalta ja maalittaminen. Tarina alkaa sekasortoisesta terrori-iskusta, jonka seuraukset ovat robalaisille paitsi raskaat, myös henkilökohtaiset.


Pääkäsikirjoittajana jatkaa Kultainen Venla -palkittu Tatiana Elf, ohjauksesta vastaavat Markus Lehmusruusu (Risto Räppääjä ja pullistelija) ja Reetta Aalto (Paratiisi, Tottumiskysymys, Naurun varjolla).


Roban viides kausi julkaistaan C Moressa keväällä 2021.

Telsu.fi - kätevä tv-opas aina käytössäsi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat