Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

"Nyt tiedän, mitä tarkoittaa kun some räjähtää!" Supernanny Suomi Pia Penttala tilittää

Suomen Supernanny on saanut somessa ja kasvokkain palautetulvan.

27.3.2019 klo 11:00

Supernanny Suomi

Supernanny Suomi brittiformaattiin perustuvan sarjan asiantuntijana toimii Pia Penttala. Kuva: AVA.Supernanny Suomi -sarjan asiantuntija Pia Penttala auttaa perheitä arjen haasteissa. Jo esitetyissä jaksoissa hän on auttanut perheitä hallitsemaan muun muassa ruuturiippuvuutta ja äänekkäitä raivokohtauksia.


Penttala kertoo yllättyneensä saamastaan palautteesta.

- Nyt tiedän, mitä tarkoittaa, kun some räjähtää! Palaute on ollut ihan käsittämättömän upeaa, empaattista ja lämminhenkistä. Olen saanut pelkästään positiivista palautetta ja ihan valtavasti kivoja yhteydenottoja. Lapsetkin tunnistavat minut kadulla ja tulevat kysymään, olenko Supernanny, Penttala kertoo AVA:n tiedotteessa.

Supernanny Suomi

Pia Penttalalla on lastensuojelutyöntekijä yli 20 vuoden kokemus. Hän on myös psykoterapian maisteri. Kuva: AVA.


Perheenjäsenet isoimmasta pienimpään ovat katsoneet ohjelmaa.

- Perheiden vanhemmat ja itselleni hieman yllättäen myös perheenisät ovat kirjoittaneet ja kiittäneet ohjelmasta. Moni on kertonut, etteivät he ole oikein aiemmin tienneet, miten puuttua lasten tekemisiin ja miten heitä voisi komentaa.


- Tuntuu, että ohjelman ympärille on kasvanut ilmiö, jossa kaikki katsovat toistensa perään ja pitävät huolta. Monelta on tullut esimerkiksi viestejä, jossa mietitään että vieläköhän ensimmäisessä jaksossa nähtyä Juliusta kiusataan koulussa. Opettajilta saamissani viesteissä on todettu, että ohjelman pitäisi olla pakollinen lapsiperheille, Penttala naurahtaa.


Supernanny Suomi AVA-kanavalla tiistaisin klo 21.00 alkaen.

Katso lisää Supernanny Suomi ohjelmatietoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat